Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΣΤΑ... ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

 
Τι είναι εκείνο που σεξουαλικά τραβάει περισσότερο την γυναίκα στον άνδρα. Αυτό είναι το θέμα. Ας ξεκινήσουμε την κουβέντα από τοποθέτηση της εβραιοαμερικανίδας Μπάρμπαρα Στρέυζαντ, σπουδαίας τραγουδίστριας και ηθοποιού. ''Ο πωπός.του άντρα είναι ο καθρέπτης της ψυχής του''. Αυτή είναι η θέση της Βαρβάρας, γυναίκας βραβευμένης και σοβαρής, ομολογουμένως.
Χάνεσαι, δεν ξέρεις που πατάς αν η διασημότητα με δημόσιες απόψεις, αλλά και η λογοτεχνία καπελώσει τη σεξουαλική διαδικασία, από το φλερτ μέχρι τη διείσδυση. Τι άλλο να πεις, όταν πέφτει ψυχιατρική ανάλυση και στα αρσενικά οπίσθια! Ποιος ξέρει τι θα μας έλεγε ο πατέρας της ψυχανάλυσης, εβραίος επίσης, ο Αυστριακός Σίγκμουντ Φρόυντ (1856-1939), ο οποίος συνδύαζε τα πάντα όλα με το σεξ. Ότι η ανθρώπινη συμπεριφορά σε οτιδήποτε και σε κάθε περίπτωση ορίζεται από το πως- μάλιστα και από την παιδική ηλικία- διαμορφώθηκε η σχέση με το σεξ..

Έχει δίκαιο η Βαρβάρα! Πράγματι, σύμφωνα με τις σχετικές έρευνες, είναι ισχυρό το ποσοστό των γυναικών που στον άντρα κλέβει την προσοχή τους κατ’ αρχήν η συγκεκριμένη περιοχή, ακριβώς πίσω από το πέος. Δίνουν μεγαλύτερη σημασία στους ανδρικούς γλουτούς, παρά στο πρόσωπο, στη φωνή, στα μπράτσα, στην κομψή εμφάνιση του άντρα.

Σύμφωνα με έρευνα στην Γερμανία, οι γυναίκες ελκύονται κατά 50% από τα χέρια των ανδρών. Αν, δηλαδή, τους αρέσουν τα χέρια, τα δάκτυλα, τότε αισθάνονται περισσότερο διαθέσιμες στον συγκεκριμένο άντρα.

Το 43% δίνει πρωταρχική σημασία στη μυρωδιά του ανδρικού σώματος. Μια στις τρεις γυναίκες έχει αδυναμία στα δόντια του άντρα. Μια στις τέσσερις στα μαλλιά του.

Η επιστημονική έρευνα δεν αμφισβητείται. Ο λόγος που πραγματοποιείται είναι να φωτίσει σκέψεις και αντιδράσεις στην καθημερινότητα του σύγχρονου ανθρώπου. Προκειμένου να τις λάβουν υπ' όψιν οι κοινωνίες, δηλαδή η τέχνη, η διασκέδαση, το εμπόριο, η ιατρική.
Εκείνο, όμως, που αξίζει να επισημάνει κανείς είναι τούτο. Άνδρας π.χ. με στραβά πόδια πιθανόν να συγκλονίσει γυναίκα εάν αυτή δεν έχει εμμονές. Δεν είναι κολλημένη π.χ. στα ωραία πόδια, στο φιλήδονο στόμα, στο ακριβό ντύσιμο. Τέλος πάντων, μην είναι αιχμάλωτη της όποιας ''ανωμαλίας'' της, με συνέπεια να ζυγίζει ερωτικά τον άλλον μόνο από το άλφα και το βήτα στοιχείο.
Τι συμβαίνει και πιθανόν να λειτουργεί ανατρεπτικά στις σχετικές έρευνες; Γυναίκα τρελαίνεται για τα πράσινα μάτια στον άντρα, αλλά κάποια στιγμή συλλαμβάνει τον εαυτό της αμάν και πότε να την πάρει στην αγκαλιά ένας... μαυρομάτης. Άλλη γυναίκα δεν βλέπει τίποτα άλλο στον άνδρα παρά μόνο τα μαλλιά του, και γοητεύεται από καραφλό. Γιατί; Επειδή ο καράφλας ή ο στραβοπόδης έχουν ''κάτι'' άλλο επάνω τους που την αναστάτωσαν, της ερέθισαν τον εγκέφαλο.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ... ΦΟΥΧΤΑΣ!