ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΙΟ ΣΤΟ ΣΕΞ

 

Κουβέντα για «τρίο». Γιατί, όχι; Είναι θέμα πλέον σ’ όλον το πλανήτη. Το τρίο στο σεξ, όχι στο τραγούδι. Τρίο Κιτάρα, τρίο Μπελκάντο, τρίο Αμόρε και σία. Τις δύο πρώτες μεταπολεμικές δεκαετίες στην Ελλάδα σε κάθε γειτονιά ξεφύτρωνε ένα τρίο μουσικάντηδων ανάλαφρου και ψευτοκανταδόρικου τραγουδιού, μερικά απ’ αυτά έκαναν καριέρα σε κοσμικά μαγαζιά της Πλάκας, σε λαϊκές ταβέρνες, όπου.

Τρίο σεξουαλικό, μια εκδοχή... ακορντεόν στο κρεβάτι, με ποια σύνθεση; Δύο άνδρες με γυναίκα. Δυο γυναίκες με άνδρα (φώτο). Αυτά είναι τα κλασικά σχήματα, στο τρίο ολέ γυναικείο ξεφεύγει το πράμα, σε extreme κατάσταση.

Τι λένε οι έρευνες. Βέβαια. Δεν κάνουμε κουβέντα καφενείου, ούτε ανάλυση της πλάκας. Μιλάμε με βάση τα ευρήματα ειδικών, συγκεκριμένα στον φοιτητόκοσμο. Έχουμε και λέμε, λοιπόν.

Το αγόρι κατά βάση προτιμάει το τρίο με δύο κορίτσια. Όχι εκείνο με δύο αρσενικούς και μια θηλυκιά. Γιατί; Η έρευνα δεν πλησιάζει τέτοιες «λεπτομέρειες». Σταματάει εκεί, ότι το κορίτσι, που επιθυμεί την εμπειρία του τρίο, συνήθως το αποφεύγει μ’ έναν άνδρα, το θέλει εκείνη μόνη με δύο άνδρες. Αντίθετα, το αγόρι θέλει δύο κορίτσια. Γιατί;

Μήπως με αρσενικό συμπαίκτη το αντράκι αποφεύγει έτσι τον ανταγωνισμό. Τη σύγκριση. Μην τυχόν ψυλλιαστεί πως η κοπέλλα αισθάνεται καλύτερο εραστή τον άλλον, με συνέπεια να πέσει το ηθικό του και να απωλέσει περηφάνια το πέος του. Μία άλλη εξήγηση είναι, πως χωρίς ''αντίπαλο'' ίσως να νοιώθει ο κυρίαρχος του παιχνιδιού με τις δύο γυναίκες. Να τον θέλουν και οι δύο, να περιμένουν αυτόν και οι δύο- όχι άλλον- την σεξουαλική ικανοποίηση από το πέος, το στόμα, τα χέρια του. Ίσως πάλι για να αισθάνεται μικρός σουλτάνος, αν κάποια στιγμή κάνουν το κέφι του, οι δύο τσούπρες να αρχίσουν να τρίβονται μεταξύ τους.

Το άλλο εύρημα της έρευνας. Το αγόρια δεν λένε «Όχι» με την δική τους γκόμενα τους στο τρίο. Αντίθετα, όσα κορίτσια λένε «Ναι» στο τρίο, δεν γουστάρουν στο κόλπο τον boyfriend τους. 

Άλλο στοιχείο. Τα κορίτσια αποφεύγουν το τρίο με ξένους. Με αγόρια που δεν έχουν ξαναδεί. Με αγνώστους. Γιατί; Επειδή φοβούνται, μάλλον. Μην πέσουν σε τίποτα περίεργους. Οι οποίοι αύριο, μεθαύριο τις ξεφωνίσουν. Ακόμα και να τις εκβιάσουν. Από την άλλη, τα αγόρια δεν έχουν επιφυλάξεις να κάνουν τρίο με άγνωστη, με άγνωστες.
Το τελευταίο. Γιατί κάποιος έχει την επιθυμία για «τρίο»; Πάντα σύμφωνα με τις απαντήσεις των φοιτητών: Επειδή θαρρεί πως τον ανανεώνει σεξουαλικά. Επειδή κερδίζει την αίσθηση ότι κοινωνικά γίνεται αποδεκτός, αποδεκτή. Και, τέλος, επειδή με το «τρίο» επιβεβαιώνεται πώς είναι άτομο με ανοικτό μυαλό.
Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ... ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ