ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ''ΟΧΙ'' ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟ ΣΕΞ

 
Κατ’ αρχήν αφήνεις στην άκρη τι είναι φυσιολογικό και τι ανώμαλο. Αυτά δεν ισχύουν στο σεξ. Καλώς ή κακώς. Ο καθένας, άλλωστε, έχει το δικαίωμα να θεωρεί τούτο και το άλλο, αμαρτωλό ή όχι, ηθικό ή όχι, χυδαίο ή όχι. Επίσης, ο καθένας έχει το δικαίωμα να συμπεριφέρεται σεξουαλικά όπως γουστάρει, με τη συναίνεση βέβαια του συμπαίκτη. Επειδή το σεξ είναι, και επιβάλλεται να είναι, αυστηρώς διαπροσωπική υπόθεση.
Για ένα λόγο έρχεται κανείς στην σεξουαλική επαφή. Να βιώσει την σωματική ηδονή, να ικανοποιηθεί με το μοναδικό τρόπο που μόνο με το σεξ φτάνει στην απογείωση της ολοκληρωμένης- σαρκικά και πνευματικά- απόλαυσης ο άνθρωπος. Έστω στιγμιαία. Έστω για μόνο ελάχιστα λεπτά να αγγίξει το θείο δώρο από τη συνουσία. Καλό το χάδι, καλότατο το φιλί, ακόμα πιο καλός ο ερωτικός, ο γλυκός, ο τρυφερός λόγος, όμως η αποκορύφωση χρειάζεται την εκσπερμάτιση, τον οργασμό.

Όταν, λοιπόν, το ζητούμενο για κάποιον επιτυγχάνεται με τη διείσδυση σ’ άλλο απόκρυφο σημείο του σώματος, άντε να τον πείσεις εσύ ότι η επιλογή του συνιστά ανωμαλία, σεξουαλική ανορθογραφία, ερωτική παραβατικότητα.

Οι θρησκείες- κι όχι οι επιστήμες- καταδικάζουν π.χ. το πρωκτικό σεξ, επειδή δεν αναπαράγεται το ανθρώπινο είδος. Αν η τάδε και η δείνα θρησκεία, που από καταβολής πουλάνε ηθική και εγκράτεια, ήταν ενάντια στη γέννηση νέων... πιστών, νέων... πελατών της εκκλησίας, σίγουρα θα καταδίκαζαν και τον κανονικό, τον φυσιολογικό τρόπο, το πέος μέσα στο αιδοίο.
Πρωκτικό. Το προτιμούν αρκετοί άνδρες. Δεν το κάνουν κέφι οι γυναίκες. Γιατί; Το θέμα είναι… φιλολογικό, όχι πρακτικό. Δεν είναι ότι η γυναίκα φοβάται πως θα πονέσει. Ή ότι κινδυνεύει να φαρδύνει από πίσω. Πόνος και ενόχληση στη σεξουαλική επαφή σε κάποιες περιπτώσεις προκαλείται και με τη διείσδυση στο αιδοίο. Κι αν αυτό παραχρησιμοποιείται, τότε η γυναίκα απειλείται να χαρακτηριστεί ''πηγαδομούνα''.
Η αλήθεια είναι ότι αισθάνεται ξεφτυλισμένη η γυναίκα όταν ο άλλος επιθυμεί να την σοδομήσει. Σκέπτεται πως ο άντρας ενδιαφέρεται για την πάρτη του, όχι και για τους δύο. Ότι εκείνος θα την ''χρησιμοποιήσει''. Να, γιατί είναι ακαδημαϊκό, όχι πρακτικό το... πρωκτικό ζήτημα.
Εδώ τελειώνει η κουβέντα. Παραπέμπει σε κατήχηση να ισχυριστεί κανείς ότι πολύ σωστά αρνείται το πρωκτικό σεξ η γυναίκα ή είναι λάθος της που δεν συμφωνεί με τον πρωκτικόφιλο σύντροφο της να εκμεταλλευτεί τη φύση της, την αναζήτηση σεξουαλικής ηδονής και από δεύτερο εναλλακτικό μονοπάτι.  
Διαβάστε ακόμα:

ΝΕΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ, ''ΜΠΙΛΙΑ'' ΜΕΣΑ ΣΤΟ... ΑΙΔΟΙΟ