ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΠΙΑΣΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΜΕΣΙ ΚΑΙ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

 
Όταν άραξε στον καναπέ ο σύντροφος της περιμένοντας να παρακολουθήσει το σπουδαίο παιχνίδι champions league, επιτόπου σκέφτηκε την κουβέντα της μάνας της και της γιαγιά της. Οι δύο αυτές γυναίκες της έμαθαν πολύ καλά, και πολύ βαθειά, τι είναι εκείνο που περισσότερο από κάθε τι άλλο δένει πραγματικά έναν άντρα με την γυναίκα. Το σεξ. Αυτό πάνω απ' όλα. Το σεξ που προσφέρει σε τέτοιο βαθμό ηδονή ώστε ο άντρας να μη βγάζει ούτε στιγμή από το μυαλό του την γυναίκα. 
''Κανένας Μέσι και κανένας Ρονάλντο δεν θα με νικήσει εμένα... '' λέει με εμπιστοσύνη στον εαυτό της η 22χρονη, η οποία αισθανόταν πληγωμένη, επειδή ο γκόμενος την αγνοεί και είναι παραδομένος στην οθόνη της τηλεόρασης. Το πήρε προσωπικά, δεν το σήκωνε ο γυναικείος της εγωϊσμός. Εντελώς αδιάφορη για μπάλα, κούρνιασε σιμά του, παριστάνοντας την σωστή σύντροφο. Μετά από λίγα λεπτά δεν άργησε να απλώσει... αθώα το κουλό της πάνω στο παντελόνι του. Να πιάσει μια τρυφερή και... ακίνδυνη επαφή με τα όργανα του. Η συνέχεια ήρθε μόνη της...
Το ματς είναι ακόμα 0 - 0, ο άντρας ξεκουμπώνει ένα κουμπί, κι αμέσως μετά ένα δεύτερο από το παντελόνι του. Το χέρι της κοπέλλας εύκολα χώθηκε πιο μέσα, έως το τρίχωμα του...
Όταν πια τα κοριτσίστικα χείλη πλησίασαν... απειλητικά στο περιεχόμενο του παντελονιού, το σημαιάκι, όχι εκείνο στη γωνιά του κόρνερ, ήταν κιόλας ντούρο. Η εικόνα στη συσκευή της τηλεόρασης είχε... εξαφανιστεί από τα μάτια του ποδοσφαιρόφιλου... Έχασε πλέον κάθε νόημα γι' αυτόν η παρακολούθηση του αγώνα.
Τον πήρε στο στόμα της για λιγότερο από δύο λεπτά, όχι περισσότερο. Μετά το κορίτσι αποτραβήχτηκε... σεμνά, να τον αφήσει να συνεχίσει να βλέπει... ανενόχλητος το παιχνίδι. Ο νέος, όμως, έγειρε προς αυτήν, έστρεψε ολότελα την πλάτη στη τηλεόραση. Τελικά, ποιος Ρονάλντο και ποιος Μέσι, αυτός ήταν που σκόραρε από τη μικρή περιοχή της λεγάμενης.
Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΓΙΟ ΤΟΥ!