ΤΟ ''ΚΟΛΠΟ'' ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

 
Στα δεκαπέντε χρόνια της η Μάρω κατά λάθος είδε τσίτσιδο έναν μακρινό εξάδελφό της. Το κορίτσι δεν το επεδίωξε. Τυχαίως προέκυψε το ''θερμό επεισόδιο'' να αντικρύσει γυμνό τον Αλέξη στο δωμάτιό του, χωρίς εκείνος να την πάρει πρέφα.  Για ημέρες πολλές η εικόνα του γυμνού πέους του καλογυμνασμένου 19χρονου στριφογύριζε στο μυαλό της αθώας και άδολης Μάρως. Και όποτε την ανακαλούσε στη φαντασία της, αισθανόταν περίεργα, ίσως και να της χάριζε μια γλυκειά ευχαρίστηση.
Ορκίστηκε στο εαυτό της η Μάρω να είναι προσεκτική για να μην της ξανασυμβεί. Να ξαναπιάσει στο... μάτι οποιοδήποτε αγόρι χωρίς τα ρούχα του επάνω. Έλα, όμως, που δεν την άφηνε σε ησυχία εκείνη η αξέχαστη μέρα που τράκαρε τον Αλέξη έτσι όπως τον γέννησε η μάνα του. Κι αυτή η εμμονή της, τελικά- όπως η ίδια κατάλαβε- οφειλόταν στην επιθυμία να «πάρει μάτι» ένα άλλο αγόρι, έναν άλλον άνδρα.
Και να σκεφθεί κανείς ότι η Μάρω ενηλικιώθηκε, φοιτήτρια πια, κι ακόμα δεν σχετίστηκε με κάποιον. Γιατί ποτέ δεν ξέφυγε από τη δειλία της στο αντρικό φύλο. Την φλέρταραν όλοι σχεδόν οι συμφοιτητές της. Και στην άκρη του ματιού των καθηγητών της αισθανόταν τον πόθο τους γι’ αυτήν. Δικαιολογημένα. Είναι ίσως το πιο όμορφο κορίτσι η καλοσχηματισμένη Μάρω. Η πλασμένη με το άγνωστο υλικό που φτιαχνόταν στην εποχή της η φιλήδονη γυναίκα της Βαβυλώνας. Λουλουδένια στήθη. Βελουδένια οπίσθια. Πύρινοι μηροί, αφράτοι, απότιστοι.
Ολόδροσος πειρασμός η Μάρω. Μπουμπούκι σκέτο. Κι όμως δεν έχει στη σκέψη το σεξ. Γι΄ αυτό δεν δείχνει να προτιμάει κάποιον. Δεν «απαντάει» με τα μάτια, δεν στέλνει «μήνυμα» στα λάγνα βλέμματα των αρσενικών, ότι είναι διαθέσιμη. Μόνον ένα πράμα κρυφολαχταράει, ας γνωρίζει πως πρόκειται για κάτι ντροπιαστικό, στα όρια της διαστροφής. Να «βλέπει» χωρίς να την βλέπουν. Αρσενικό γυμνό, κι αν είναι τυχερή να τον πετύχει σε σεξουαλική δράση, κι αυτή, να τον παρακολουθεί.
Η Μάρω αποφάσισε να μιλήσει για το ''πρόβλημα'' της στην κολλητή της. Την Αλέκα, η οποία κι αυτή παραμένει ακόμα παρθένα, αλλά ψοφάει για άντρες. Τα δύο κορίτσια το συζήτησαν, και αφού βρήκαν τη φόρμουλα, συμφώνησαν. Με όρκο ζωής. Η Μάρω θα πει το ''ναι'' στο πρώτο αγόρι που θα της ζητήσει ραντεβού. Μ’ έναν όρο, όμως! Ο τυχερός πρώτα να «πάει» με την κολλητή, της. Και τις στιγμές που η Αλέκα θα συνουσιάζεται με τον τυχερό, η Μάρω θα παίρνει τη δική της... σεξουαλική ικανοποίηση με τα μάτια.

Η Αλέκα, λοιπόν, έπιασε τον πρώτο αριθμό του λαχείου. Η Μάρω της... προμήθευε γκόμενους, τους οποίους η ίδια σνόμπαρε τελικά, μηχανευόταν τρόπους να μην κρατάει την υπόσχεσή της. «Πρώτα με την φίλη μου, και μετά οι δυο μας... ».

Το κουσούρι της μπανιστηρτζούς το ξεπέρασε μετά από τριάμισυ χρόνια η Μάρω. Αφού έκανε θεραπεία, και γιατί ήταν αποφασισμένη να απελευθερωθεί από το πάθος της ηδονοβλεψίας. Παντρεύτηκε, έκανε δύο παιδιά κι ευτυχώς δεν έπεσε σε σύζυγο «ματάκια».

Διαβαστε ακομα:

ΑΧ, ΚΑΙ ΝΑ Μ΄ ΕΒΛΕΠΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ!