ΕΠΑΙΖΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ Η BELLA MAFIA

 
Η περίπτωση γυναίκας.Χρειάζεται εξαιρετική προσπάθεια για να πειστεί κανείς για την αλήθεια της ιστορίας της ζωής της. Το όνομα της Αικατερίνη Αναγνωστάκη, κόρη εύπορης οικογένειας εμπόρων, μητέρας ενός παιδιού αγνώστου πατρός που πέρασε στον πάνθεον του υποκόσμου ως η Bella Mafia. Έτσι υπέγραφε την πολύ συχνά, σχεδόν συστηματικά, παρουσία της στο instagram.
Πλουσιοκόριτσο, γούσταρε τα ακριβά και γρήγορα αυτοκίνητα, δεν έμενε σπίτι ούτε μια νύχτα, καθημερινές οι εξορμήσεις της σε μπαρ και σκυλάδικα, λάτρης σε επώνυμα ρούχα, μανία με τα social media. Της στήσανε καρτέρι στο καταφύγιο της, στο αμυντικά εξοπλισμένο με υψηλής τεχνολογίας μαραφέτια, υπόγειο πάρκιν του σπιτιού της και μόλις κατέβηκε από την κατάμαυρη μερσεντές με τα φυμέ τζάμια την σκότωσαν το 2019, σα σήμερα 19 Σεπτεμβρίου. Για την αστυνομία αλλά και τα βαρειά ονόματα της νύχτας ήταν επόμενο αυτό το τέλος της 33χρονης.
Το 2011, έγκυος η Κατερίνη Bella Mafia (φώτο), γίνεται στόχος απόπειρας δολοφονίας της και την έβγαλε μόνο με τραυματισμό. Το 2009 συνελήφθη ως μέλος ελληνοαλβανικής συμμορίας που κτυπούσε χρηματοαποστολές. Κάθάρισε στο δικαστήριο με πέντε χρόνια με αναστολή. Θεωρήθηκε ύποπτη για τη δολοφονία αρχινονού της νύχτας στα Καμίνια του Πειραιά το 2009. Πρόκειται για πρώην μπάτσο που πέρασε στην παρανομία και έγινε αρχηγός στην προστασία νυχτερινών κέντρων. 
Το πρωί κυρία με τα όλα της η αυτοαποκαλούμενη Bella Mafia, στα γραφεία της επιχείρησης της οικογένειας στη λεωφόρο Κηφισίας, το βράδυ το πρόσωπο της άλλης της ζωής. Λέγεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν συνδέθηκε ερωτικά με πολύ δυνατό άτομο της νύχτας, που είχε ορίσει ''περιοχή του'' τα βάρεια και τα νότια προάστια της Αθήνας. Κόλλησε επάνω του κι έβγαλε τον αληθινό της εαυτό. Το καουμποϋλήκι της. 
 
Ένα χρόνο πριν σκοτώσουν την Bella Mafia, τον Οκτώβριο του 2018, γέμισαν τρύπες το σώμα του 37χρονου ερωμένου της και τον έστειλαν στον άλλον κόσμο.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ