ΝΤΡΟΠΗ ΑΝΔΡΩΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ

 

Η αγαμία. Μέγα πρόβλημα της εποχής μας. Αυτό κι αν είναι το απίστευτο και αληθινό. Η ανεραστία, πιο κουλτουριάρικη λέξη για την αγαμία. Να κυκλοφορούν γυναίκες μια χαρά άτομα, ζωντανά και σύγχρονα, που δεν το δροσίζουν.

Ήθελα να ήξερα εάν η κυρία, η σοβαρότατη και αξιοπρεπέστατη, που είπε τα πολύ προσωπικά της, για την ανύπαρκτη σεξουαλική της ζωή, δέχθηκε τηλεφωνήματα από άνδρες. Και πόσοι της δήλωσαν διαθέσιμοι. Γιατί, όχι. Δεν την αναφέρω προσωπικά, μην πέσουμε στο λούκι του φτηνού κουτσομπολιού. Η δημόσια τοποθέτησή της επώνυμης κυρίας, ισορροπημένος άνθρωπος, πετυχημένη επαγγελματίας, όχι κάποιο τσόκαρο, δίνει την αφορμή να προσεγγίσουμε ακαδημαϊκά, όμως και τολμηρά το ζήτημα.

Μιλάνε οι ορμόνες. Σύμφωνοι, το ερωτικό πάθος, η σεξουαλική επιθυμία έχει χρονολογία λήξεως, αλλά μια γυναίκα στα 40 και στα 50 είναι ακόμα στα χάι της. Επαρκέστατη για ονειρικό έργο στο κρεβάτι. Για σκηνικά αλησμόνητα. Να τα κουβαλάς στη θύμησή μια ζωή.

Η κυρία, λοιπόν, είπε ότι απέχει από το σεξ κάποια χρόνια. Φοβερό. Να περνάνε τα χρόνια και κάποιος, κάποια, να παραμένει στη δίαιτα. Κι όμως συμβαίνει! Ακόμα και γυναίκες που μετράνε, έχουν... ξεχάσει το σεξ. Δεν έχουν φαντασιώσεις. Είναι αδιάφορες, μάλιστα κάποιες αισθάνονται μια κάποια αποστροφή στο σεξ. Γιατί; Κάτι φταίει. Οι ίδιες. Μήπως οι μαλάκες οι άνδρες. Τι;

Βγαίνει με κάποιον η κυρία και ο κύριος είναι ερασιτεχνική κατηγορία. Ο απροπόνητος. Και δεύτερο πράμα. Δεν προσφέρει ποιότητα στη σεξουαλική ικανοποίηση. Μήπως φταίει η κυρία. Το έργο είναι για δύο παίκτες, Δεν είναι one man show.

Το 60% των γυναικών καταφεύγει στον αυνανισμό. Μιλάμε για δεδομένα σύμφωνα με έρευνες επιστημονικές. Γκάλοπ δεν γίνονται μονάχα αν κάποιοι μαλάκες θα ψηφίσουν π.χ. αυτό ή εκείνο το κόμμα. Τα ευρήματα στη σχέση με το σεξ, για να μη ξεφεύγουμε από το θέμα μας, είναι και γαμώ αποκαλυπτικά. Το 47% των γυναικών στις ηλικίες 23-24 ετών έχει αποχή από 6 μήνες μέχρι 2 χρόνια.

Μην πάμε μακριά, στα εκατό και 200 χρόνια πριν. Οι προηγούμενες γενιές, σ' αυτές τις ηλικίες, και αναφέρομαι στους άνδρες, είχανε τόσες κάψες, που επιτόπου σηκωνότανε το εργαλείο με το που βάζανε μόνο το χέρι στην τσέπη. Μια ανεπαίσθητη επαφή και ο μπέμπης γινόταν σκέτος ιστός σημαίας σε ημέρα εθνικής γιορτής.

Επιστροφή στην έρευνα. Το 70% των γυναικών δεν βρίσκουν σύντροφο. Δεν το καταλαβαίνω. Οι άνδρες σταμάτησαν να έχουν σηκωμάρες. Αν είναι έτσι, επόμενο οι γυναίκες να το 'ριξαν στο τρίψιμο. Και σε τόσο υψηλό ποσοστό μένουν αζευγάρωτες.

 Διαβαστε ακομα:

ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑΣ