ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ

 
Παρατείνονται τα μέτρα για τον κορονοϊό μέχρι το τέλος του μήνα... Τι ισχύει στα μέτρα για τον κορονοϊό στην Αττική και σε κάθε περιοχή... Νέα μέτρα για τον κορονοϊό εξετάζονται να προταθούν στην κυβέρνηση... Ειδικό σχέδιο της ΕΛΑΣ για την αποφυγή συνωστισμού στις πλατείες...
 
Μπαφιάζεις μ' αυτά που σε πυροβόλουνε τα ΜΜΕ. Αηδιαστικό. Όλο αυτό το έργο με τα... μέτρα προκειμένου ο λαός που λένε οι πολιτικοί να προστατευτεί από το μικρόβιο. Και γιατί; Επειδή ο λαός δεν καταλαβαίνει. Τι δεν καταλαβαίνει; Τον κίνδυνο να κολλήσει. Να γίνει... κρούσμα. Να καταλήξει στον γιατρό, στο νοσοκομείο. Αυτό δεν καταλαβαίνει.
 
Μαλακίες. Καταλαβαίνει ο λαός. Δεν είναι μαλάκας. Αλλά δεν γουστάρει τα μέτρα. Άμα τα γούσταρε, τότε θα τα έπαιρνε μόνος του. Δεν θα περίμενε να του ζαλίζουν τον έρωτα, να τον τρομοκρατούν γιατροί και υπουργοί. 
 
Έτσι είναι. Ό,τι είχαν να του πουν του γίγαντα λαού, του το είπαν και με το παραπάνω. Τι, δηλαδή; Δεν το έμαθε ακόμα ότι πρέπει για τον ίδιον τον εαυτό του να προσέχει που πάει και πως πάει; Το έμαθε και το παράμαθε. Να, όμως, που δεν λέει να σταματήσει αυτή η βιόλα με τα μέτρα. Με τα νέα μέτρα. Με τα πιο αυστηρά μέτρα. 

 Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΦΡΙΚΙΟ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ... ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ