Ο ΚΑΦΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ

 

Αίσχος. Να διαμαρτύρεται κάποιος επειδή αισθάνεται ενόχληση όταν ζευγάρι από το διπλανό διαμέρισμα συνουσιάζεται. Επειδή ακούει τους αναστεναγμούς γυναίκας και τα επιφωνήματα άνδρα τη στιγμή της σεξουαλικής τους δράσης.

Πριν χρόνια πολλά, ήταν απομεσήμερο, καλοκαιριάτικο θυμάμαι. Ακούω ένα ρεσιτάλ ευτυχίας με ‘’αχ…’’, ‘’ναι…’’, ‘’μωρό μου… ‘’, ‘’καμάρι μου… ‘’, ‘’θεά μου… ‘’, ‘’μη σταματάς, πασά μου… ‘’. Και ζήλεψα! Γιατί, όχι. Μακάρι να βρισκόμουν στη θέση του άντρα. Να χαιρόμουν εγώ ένα τόσο θερμό θηλυκό.

Τους έστειλα λουλούδια την επομένη μέρα κιόλας! Έμαθα το επίθετο του ζευγαριού, παντρεμένοι ήταν και χωρίς να αναφέρω ποιος ο αποστολέας της ταπεινής ανθοδέσμης, τους ευχαρίστησα με σύντομο σημείωμα. Γι’ αυτό που μου πρόσφεραν.

Διάβασα το εξής και μου σηκώθηκε η τρίχα. Ένας χάλιας επικόλλησε στην είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει ένα κωλόχαρτο στο οποίο ανέφερε: «Παρακαλείται ο κάφρος του Β' ορόφου να βάλει σιγαστήρα στο μ@^ν! της κυρίας! Η κοπέλα δεν έρχεται σε οργασμό. Μην το ξενυχτάμε μαζί της».

Διαβαστε ακομα:

Ο ΙΟΣ ΠΟΥ ΒΑΡΑΕΙ ΣΤΑ... ΑΥΤΙΑ