ΤΑ ΜΑΤ ΝΑ ΒΑΡΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ… ΓΛΕΤΖΕΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

 

Μαγαζιά της νύχτας δουλεύουν μέχρι τις τεσσερισήμισυ το πρωί με διακόσα άτομα μέσα. Κυρίως με νεολαία, αλλά και τριαντάρηδες, και σαραντάρηδες. Και στη μαστούρα τους επάνω, όσοι… δοκιμάζουν ουσίες, και στο κέφι τους επάνω, το ρίχνουν στα πολύ κολλητηλήκια. Φιλιά σεξουαλικά, τριψίματα και ό,τι άλλο επακολουθήσει.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις κυβερνητικών παραγόντων οι οποίοι ασχολούνται με τον κορονοϊό, η κάθετα ανοδική διασπορά του ιού οφείλεται στη διασκέδαση σε συγκεκριμένα 6-7 νυχτατζήδικα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Όπου κυριαρχεί η παρουσία αγοριών και κοριτσιών νεαρών ηλικιών.
Και είπε ένας ανθρωπάκος, Κρητικός, άσχετο αυτό, σε παρέα ποδοσφαιρική, όταν τελείωσε η κουβέντα για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και ήρθε η στιγμή να σχολιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στο γήπεδο της πανδημίας. ''Για να σταματήσει το κακό δεν βλέπω άλλο τρόπο, παρά να κτύπησουν στο ψαχνό τα ΜΑΤ... ''.
- Ε, όχι και τα ΜΑΤ, ρε Μανώλη...
''Και τι προτείνετε εσείς;'' τους έκοψε τη φόρα ο κύριος Μανωλιός. ''Δεν είμαι υπέρ της βίας, αλλά να πέστε μου πως θα προστατευτώ... Οι ειδικοί λένε ότι η μόλυνση προέρχεται σήμερα από τους πιτσιρικάδες, Πάνε και κάνουν καταλήψεις ή διαδηλώσεις και είναι ο ένας κολλητά στον άλλον. Το ίδιο στις νυχτερινές τους εξόδους, σε ντίσκο, μπαρ και σία. Αρπάνε το παράσημο και το φέρνουν στον αδελφό τους, στην μάνα τους, στον παππού τους''.
- Ναι, αλλά τα ΜΑΤ, ρε, Μανώλη... , ψελλίζουν οι άλλοι.
''Οκέυ, να μην βαρέσουν τα ΜΑΤ. Να αναλάβουν να πείσουν τα παιδιά να είναι προσεκτικοί οι παπάδες, οι δάσκαλοι τους, οι πολιτικοί... ''. Εκεί έληξε η συζήτηση, διότι οι άλλοι στην παρέα έχασαν τη φωνή τους.
Διαβαστε ακομα:

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ