Η ΤΡΑΜΠΑ ΣΤΟ ΣΕΞ ΕΓΙΝΕ… ΘΕΣΜΟΣ

 

Ποιος είναι ο λόγος που ο αρμόδιος δημόσιος λειτουργός κάνει τα στραβά μάτια στη λειτουργία swingers club. Σε χώρο όπου συναντιώνται ζευγάρια με σκοπό να κάνουν τράμπα με άλλο άγνωστο ζευγάρι, συνήθως. Σε ιδιαίτερο δωμάτιο καταφεύγει ο άντρας με την κυρία του αλλουνού κι αυτός απομονώνεται σ’ άλλο δωμάτιο με την συνοδό του αλλουνού. Όταν, .λοιπόν, ο δήμαρχος ή ο αντιδήμαρχος, ο βουλευτής ή όποιος άλλος κρατικός παράγων δεν παρεμβαίνει στην περίπτωση παράνομου swingers club, ο λόγος είναι προφανής. Ή τσακώνει το πακετάκι του από τον ιδιοκτήτη του κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων ή είναι κι αυτός… ομοϊδεάτης. Είναι swinger κι αυτός, επειδή έχουν αντιληφθεί με την σύζυγο του τα οφέλη να αλλάζουν συναινετικά ερωτικούς παρτεναίρ.

Πιθανόν να υπάρχουν και άλλοι λόγοι για να ρισκάρει την υπόληψη του ο δημόσιος λειτουργός, όταν ανέχεται την παρανομία, σε περίπτωση που πράγματι υπάρχει παρανομία σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος. Σήμερα το swinging έχει διαδοθεί σε τέτοιο βαθμό σ’ όλο τον κόσμο, που πλέον παίζει δημόσια, στα ίσα. Σε εκδηλώσεις που διαφημίζονται, σε τόπους που γνωστοποιούνται, σε ξενοδοχεία, σε πάρτυ, σε κρουαζιέρες μόνο για ζευγάρια αποφασισμένα να… ανταλλαγούν.

Η πρόσφατη άρση ασυλίας βουλευτή αφορά το swingers club στον Πειραιά, το οποίο είναι πασίγνωστο και εκτός Ελλάδος και λειτουργεί, κάποτε μα τρόπο περιπετειώδη, από το 2014. Πελάτες είναι και άγνωστοι και άτομα της λεγομένης showbiz της Αθήνας. Πάνε ζευγαρωμένοι, πίνουν το ποτό τους και αφού αλληλλοκοζαριστούν, ξαναζευγαρώνονται με άτομο διαφορετικό από το ταίρι τους. Και αποχωρούν στο ιδιαίτερο με το πρόσωπο που επέλεξαν.

Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι γουστάρει. Όταν δεν ενοχλεί, δεν προσβάλει κανένα. Δικός του λογαριασμός να δίνει την γυναίκα του, να πηγαίνει μ’ άλλην, όταν το ζευγάρι θαρρεί πως με το swinging ανανεώνεται ο δικός τους ερωτικός δεσμός.
Διαβαστε ακομα:

ΟΡΜΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ...