ΣΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΗΣ ΦΑΤΣΑΣ Η ΕΝΟΧΗ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ

 

Συνέβη σε γνωστό μου, πριν ένα χρόνο. Βγήκε από το μαγαζί, περασμένα μεσάνυχτα, πιασμένος χέρι χέρι με την κοπέλλα του και μετά από μόλις δέκα περίπου μέτρα την κάνει επιτόπου γυριστή. Παίρνει ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση, διότι κοζάρισε στο σκοτάδι δυο σκατόφατσες που βρωμάγανε ζημιά από μακριά. Πολύ σωστά ξηγήθηκε. Δεν είναι μποξέρ και παλαιστής, για να τα βάλει με εγκληματίες το πιθανότερο. Και για να μη μπλέξει σε καμιά κωλοκαστάση, ο άνθρωπος και η συνοδός του απομακρύνθηκαν από το σκοτεινό δρομάκι που εκείνη τη στιγμή τους έμοιαζε ναρκοπέδιο.

Θυμήθηκα την περίπτωση που μόλις περιέγραψα όταν είδα δημοσιευμένη, με εντολή του εισαγγελέα, τη φωτογραφία, αυτή που αναδημοσιεύω, των τριών κατ’ αρχήν άνανδρων και μετά εγκληματιών, που μπούκαραν στο σπίτι 86χρονης στην Γλυφάδα για να την ληστεύσουν. Οι φάτσες και των τριών μιλάνε μόνες τους. Αν δεν βγήκαν από τον Κορυδαλλό, είναι για τον Κορυδαλλό.

Τον βλέπεις ότι έχει φάτσα ύποπτη. Αυτό είναι υπεραρκετό. Κατ’ ευθείαν τον μαζεύεις. Δεν χρειάζεται να υπάρχει αφορμή. Ήσυχος είναι, δεν κάνει τίποτα το αξιόποινο. Τον βουτάς και τον περνάς ανάκριση. Και δεν πέφτεις έξω κατά 65% τουλάχιστον!

Σύμφωνα με την εγκληματολογία ο κακοποιός είναι βλάκας. Σ' αυτή την κατηγορία των κακοποιών ανήκουν εκείνοι οι ηλίθιοι οι οποίοι σχεδόν κάνουν επίδειξη της σκατόφατσας τους. Δεν κρύβονται. 
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ