ΓΙΑ ΚΟΚΑΙΝΗ Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΗΤΑΝ... ''ΔΥΟ ΠΙΤΑ ΓΥΡΟ''

 

Η σύζυγος γνωστού τραγουδιστή αλλά και ενός «ανθρώπου της τηλεόρασης» είναι τα μοναδικά γνωστά (με την ευρεία έννοια) ονόματα που περιλαμβάνονται στο πλούσιο πελατολόγιο της σπείρας που εξάρθρωσε η Δίωξη Ναρκωτικών, η οποία έκανε delivery κοκαΐνης πόρτα πόρτα, κυρίως στα βόρεια προάστια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, επώνυμοι Αθηναίοι των βορείων προαστίων έχουν ήδη επικοινωνήσει με μεγάλα δικηγορικά γραφεία και είναι έτοιμοι να υποβάλουν μηνύσεις και αγωγές σε περίπτωση που ξεκινήσει «γαϊτανάκι» δημοσιευμάτων τα οποία θα «φωτογραφίζουν» άσχετα πρόσωπα με την υπόθεση. 

Η σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή, με καριέρα και στον χώρο της τηλεόρασης, αποκαλούσε τα γραμμάρια κοκαΐνης «πακέτα τσιγάρα» και «δυο πίτα γύρο» και λίγο αργότερα της χτυπούσαν το κουδούνι για να της παραδώσουν την ποσότητα που είχε παραγγείλει.

Ο «άνθρωπος της τηλεόρασης» είναι ένας σαρανταπεντάρης, ο οποίος στα ξεκίνημα της καριέρας του, καθώς ειδικευόταν στον χώρο της τεχνολογίας, ήταν υπεύθυνος για την προώθηση τηλεοπτικών reality, στη συνέχεια πέρασε και από διευθυντική θέση σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την προβολή του τουρισμού μέσω του διαδικτύου. Συνήθιζε να αποκαλεί «ένα κλειδί» το ένα γραμμάριο κοκαΐνης. 

Οι πελάτες του κυκλώματος έκαναν τις παραγγελίες τους σχεδόν όλο το 24ωρο και για να συνεννοούνται με τους προμηθευτές είχαν κωδικούς. Συγκεκριμένα, το ένα γραμμάριο κοκαΐνης το αποκαλούσαν: «ένα διαμαντάκι», «ένα λεπτό», «ένα καφεδάκι», «έναν άσο». Τα δυο γραμμάρια τα αποκαλούσαν «δυο κομμάτια πίτσα», «δυο έτοιμα», «τυρόπιτες», «κρασάκια». 

Όσον αφορά στα μέλη της σπείρας, μέχρι το μεσημέρι θα περάσουν από την πόρτα του ανακριτικού γραφείου για να απολογηθούν μετά τη σύλληψή τους από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Τον «χορό» των απολογιών θα ανοίξει ο φερόμενος αρχηγός, ο οποίος 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο ZOUGLA.GR