ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΟΙΚΤΟΣ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

 

Ο λαϊκός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης στα 32 του χρόνια σκοτώθηκε Φεβρουάριο του 2016. Και μετά από πέντε χρόνια ένας ακόμα εισαγγελέας, με βάση τα στοιχεία και τις γνωματεύσεις, έκρινε πως ο ίδιος ο καλλιτέχνης ήταν ο οδηγός του τζιπ. Δεν στέκομαι στη δικαστική εκτίμηση, όποια κι αν είναι αυτή. Αν στο τιμόνι ήταν εκείνος ή ένα από τα δυο κορίτσια που βρισκόντουσαν στο αυτοκίνητο.

Πέντε χρόνια. Και ακόμα ασχολούνται τα ΜΜΕ μ’ αυτή την ιστορία. Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι έχουν τους λόγους τους και δεν μας πέφτει λόγος. Το περίεργο (;) και το ζητούμενο είναι γιατί η δημοσιότητα σ’ αυτήν την υπόθεση κρατάει ακόμα το άρωμα της. Εδώ και πέντε χρόνια. Και δεν έχει πει την τελευταία λέξη της η δικαιοσύνη. Υπάρχουν εκκρεμότητες ανάμεσα στις δυο πλευρές. Της οικογένειας Παντελίδη από τη μια και από την άλλη της Φρόσως και της Μίνας.

Οι δικηγόροι χρησιμοποιούν τον τύπο και ο τύπος χρησιμοποιεί το αυτοκινητικό δυστύχημα πριν πέντε χρόνια. Στο όνομα της δικαιοσύνης, βέβαια. Και για να λάμψει η αλήθεια.
Διαβαστε ακομα:

Ο 50ΑΡΗΣ ΝΕΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΙΣ... ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ;