ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΙΚΟ ΕΠΙΛΟΓΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΛΑΣΗ Ο ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ

 

Βάλτο βαθειά στο μυαλό σου, μεγάλε. Αν περνιέσαι για μεγάλος. Αν θες η άλλη να σε περνάει για μεγάλο, άσχετα αν δεν διαθέτεις ούτε πορτοφόλι χοντρό, ούτε όνομα βαρύ. Η κουβέντα είναι σεξουαλική, όπως λέμε πολιτική, ποδοσφαιρική, καφενειακή.

Μας τα έχουν πρήξει με τις πολυμεταχειρισμένες μαντινάδες. Σχετικά με το μέγεθος του ανδρικού μορίου. Για το ντοπάρισμα που χαρίζει να μπανίζεις τσόντα. Για το ανέβασμα, τις στιγμές της διείσδυσης, με τα βρωμόλογα. Και, βέβαια, για τα χάδια και τα φιλιά που είναι απαραίτητα. Τα περίφημα ''προκαταρκτικά''.

Στο ρεπερτόριο είναι και τα ''μετακαταρκτικά''. Ναι στα ΠΡΟ, αλλά δεν αγνοούνται και τα ΜΕΤΑ. Αφού θα ''τελειώσει'' ο αρσενικός. Εκεί σε θέλω. Αδύνατον να συνεχίσει μόνη της η κυρία, διότι δεν γίνεται πια το πήγαινε - έλα. Γίνεται το άλλο, όμως. Επιβάλλεται, δηλαδή, να παίξει το έργο με τα μετακαταρκτικά, που λέμε. Έστω κ αν η γυναίκα έφθασε σε οργασμό.

Δεν πεθαίνει ποτέ η ρομαντική διάσταση του έρωτα. Ακόμα και να περιορίζεται στη σωματική επαφή, στη σεξουαλική πράξη. Μ' άλλα λόγια δεν καταφεύγουμε στο σεξ μόνο από ανάγκη. Μόνο διότι είναι απαίτηση της σάρκας. του οργανισμού μας.

Ο άνδρας, λοιπόν, δεν συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο ώστε να δίνει την εντύπωση στην σύντροφό του πως την έχει για ξεπέτα. Άδειασε το σωληνάκι, άρα τελειώσαμε. Δεν πάει έτσι, εκτός κι αν έχεις να κάνεις με πόρνη. Με γυναίκα που δεν εκτιμάς. Κάποια που δεν θα ξαναδείς. 
Τελείωσες, αλλά το έργο συνεχίζεται. Δεν ανάβεις τσιγάρο. Δεν πίνεις μπύρα. Δεν κολλάς το μάτι στο ταβάνι. Ούτε παρλάρεις θέματα άσχετα μ' αυτό που μόλις συνέβη, γυμνοί και οι δυο σας.

 

Συνεχίζεις τον έρωτα! Αμέσως μετά την εκσπερμάτιση, από εκείνη τη στιγμή βγάζεις όλη την αρσενική σου τρυφερότητα. Με γλυκόλογα γνήσια και αληθινά.. Με χάδια διαφορετικά, όχι άγρια και παθιασμένα. Στον ερωτικό σου επίλογο υπογράφεις την κλάση σου ως ποιοτικός εραστής ουσίας.
Διαβαστε ακομα:

ΕΚΑΝΕ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΨΩΝΙΣΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ