ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ

 

Κάθε μέρα δολοφονούνται τέσσερις γυναίκες από τους άνδρες τους. Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Στην έρευνα που έγινε αναφέρεται μόνο ο αριθμός των νεκρών θυμάτων. Άγνωστος ο αριθμός των γυναικών που κάθε μέρα τρώνε ξύλο από τον σύζυγο. Εκατό κυρίες, διακόσες, χίλιες;

Από την άλλη, η είδηση είναι γυναίκα να σκοτώσει τον σύζυγο της. Γεγονός σπάνιο. Συνήθως του την έχει φυλαγμένη και τον δολοφονεί στον ύπνο του, διότι την απάτησε. Αυτός είναι ο βασικός λόγος για να φτάσει στα άκρα η σύζυγος. Ο σύζυγος γίνεται βίαιος διότι η γυναίκα του σπάει τα νεύρα, βαρέθηκε να την βλέπει, θέλει να το παίζει ίσα κι όμοια με τον άνδρα.

Το ‘’αντριλήκι’’ του ο σύζυγος το δείχνει συνήθως σε οικογένειες όπου λεφτά στο σπίτι φέρνει μόνο ο πολλά βαρύς μάγκας, ο οποίος εργάζεται στις λεγόμενες χειρονακτικές δουλειές, όχι στις κυριλάτες, γραφείο κ.α.

Και πέφτει το κρίσιμο ερώτημα, με απαντήσεις… ακατάλληλες για ενήλικες. Προσβλητικές για τη χειραφέτηση της γυναίκας. Γιατί οι γυναίκες δεν εγκαταλείπουν τον σύζυγο που δεν το έχει σε τίποτα να σηκώνει χέρι στην σύντροφο του και μητέρα των παιδιών του; Τον σύζυγο-κτήνος που μάλλον νοιώθει δυνατός και ψυχολογικά ικανοποιημένος επειδή τον τρέμει η σύζυγος και γίνεται ό,τι του καπνίσει χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Γιατί, λοιπόν, η γυναίκα δεν φεύγει; Γιατί τρώει τις μάπες της από τον άντρα της και του κάνει τα κέφια, εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας.
Διαβαστε ακομα:

ΕΚΑΝΕ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΨΩΝΙΣΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ