Η ΣΚΛΑΒΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ Η ΑΦΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ

 

Η πιο σεμνή γυναίκα. Η πιο ενάρετη. Αυτή που δεν σου περνάει από το μυαλό. Ακόμα κι αυτή έχει τις προσωπικές της σεξουαλικές φαντασιώσεις. Στο ξύπνιο της και στον ύπνο της. Τις τολμηρές και ανομολόγητες εικόνες που τις φέρνει στη σκέψη η ίδια ή της εμφανίζονται χωρίς να τις προσκαλεί.

Πλησιάζουμε όλη τη γκάμα των φαντασιώσεων στην γυναίκα. Τα βασικά, βέβαια. Αυτά που σε κάποιο άλφα και βήτα ποσοστό έρχονται στο μυαλό της. Ας πούμε την πρώτη δεκάδα των πλέον συνηθισμένων ή συχνών σεξουαλικών παραστάσεων με πρωταγωνίστρια την ίδια. Αποφεύγουμε τα ποσοστά, τόσο τα εκατό παίζει η τάδε φαντασίωση, τόσο η δείνα. Η οποία φαντασίωση συνήθως είναι… ακατάλληλη, απαγορευμένη, δύσκολα να εξομολογείται και στο πιο κοντινό πρόσωπο.

*Να την βλέπουν όταν είναι γυμνή με τον σύζυγο, τον γκόμενο ή άλλον εραστή, αλλά κι εκείνη να βλέπει που την μπανίζουν. Από τις γυναικείες φαντασιώσεις υψηλά στη σχετική λίστα.

*Αρκετές το φαντάζονται, λίγες, πολύ λίγες το τολμούν όχι απλά να το πουν, αλλά και να το δοκιμάσουν. Το τρίο. Το σεξ με δυο παρτεναίρ. Με δυο άντρες.

*Απίθανο γυναίκα να μη φαντάστηκε τον εαυτό της με άλλη γυναίκα στο κρεβάτι. Αυτό δεν σημαίνει και σχετική επιθυμία. Ούτε και σκέψη αναζήτησης λεσβιακής δραστηριότητας.

*Με τον πρώην. Με κάποιον συγκεκριμένο από τους πρώην. Φαντασίωση που μια συντηρητική γυναίκα δεν ψάχνει καν γιατί της εμφανίζεται, από το φόβο μήπως αναστατώσει τη σημερινή προσωπική της ζωή.

*Να συμπεριφερθεί σαν πόρνη, όπως θα την ήθελε ο σύντροφος ή όπως υποψιάζεται ότι την γουστάρει στο σεξ. Ακόμα να του κάνει στρήτηζ σαν επαγγελματίας του είδους.

*Να τρώει χαστούκια, γιατί όχι και ξυλιές στα οπίσθια, υποταγμένη δήθεν, κανονική σκλάβα του έρωτα. Από την άλλη, το κόντρα έργο, να ‘ναι εκείνη η αφέντρα, και με κατάλληλη αμφίεση και οπλισμένη με τα σχετικά εργαλεία, να τιμωρεί τον άνδρα. Γιατί δήθεν δεν την ικανοποίησε αρκετά, όχι διότι ο τύπος είναι μαζόχα.

*Είναι και οι νορμάλ, οι ρομαντικές φαντασιώσεις. Έρωτας με πριγκήπουλο, δηλαδή τον ιδανικό, τον απόλυτα ευγενικό ερωμένο, τον ιππότη, και σεξ σε δάσος, σε βουνό, σε βίλα, κάπου στη φύση, η γυναίκα είναι η νεράιδα του παραμυθιού, τα πουλιά τιτιβίζουν, το θρόισμα του ανέμου γαληνεύει τις ορμές κλπ κλπ.

 Διαβαστε ακομα:

ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΛΕΟΒΟΥΛΟ;