ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΣΟΝΤΑΣ… , ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ!

 

Το 50% των γυναικών παρακολουθεί τσόντα μόνες τους. Χωρίς παρέα. Χωρίς τον σύντροφο, γκόμενο ή σύζυγο. Ποιος το λέει αυτό; Πρόκειται για διαπίστωση από το αξιόπιστο γκάλοπ. Έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό βιομηχανικής επιχείρησης παραγωγής πορνοταινιών. Άρα, μιλάμε ότι το 50% είναι έγκυρο νούμερο.

Βασικό στις μπίζνες η έρευνα αγοράς. Τίποτα δεν βγαίνει για πούλημα αν προηγουμένως δεν είναι γνωστή, αν όχι επακριβώς, έστω σε μεγάλο βαθμό, η δυναμική της αγοράς. Κανένας δεν εμπορεύεται στην τύχη. Η δε διαφήμιση του όποιου προϊόντος γίνεται περισσότερο για να το γνωστοποιήσει, όχι τόσο να το επιβάλλει.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη σχετική έρευνα, για να ξέρουν το περιεχόμενο της κασέτας που παράγουν και σε ποιους τις πουλάνε, είδαν πως τσόντα οι γυναίκες βλέπουν κατά 59% με τον σύζυγο. Και σόλο οι μισές γυναίκες.

Το ζευγάρι βάζει το πονηρό βίντεο για… ζέσταμα. Να ανάψουν τα αίματα, να ανεβάσουν τη λίμπιντο. Ειδικά η γυναίκα; Στο 30% επειδή το θέλει ο σύζυγος. Στο 32% επειδή στην ίδια αυξάνεται η επιθυμία για σεξ.

Με την ευκαιρία: ''Σεξ, το πιο κοντινό πράμα στον θεό'' είπε κάποιος, δεν θυμάμαι ποιος.

Διαβαστε ακομα:

Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΣΚΟΡΑΡΕI, ΑΛΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΩΝΑΖΕI... ''ΓΚΟΛ''!