ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ

 
Τι πλάκα είναι κι αυτή, να τηλεφωνούν στο φορητό για... μείωση του ηλεκτρικού ρεύματος. Πλάκα; Κατάρα σκέτη να σε ενοχλούν ακάλεστοι σε ώρα ακατάλληλη. Τον καλούν στο τηλέφωνο. όταν ο άλλος δίνει τον καθημερινό του αγώνα στην τουαλέτα. Να μην του βγαίνουν και να του βγαίνει ένα άγνωστο πρόσωπο, να του κάνει τη χάρη να πληρώνει λιγότερα για την ΔΕΗ.
Κι αν δεν είναι στην τουαλέτα τον βρίσκει στο κρεβάτι να κάνει τη γενετήσια πράξη με την σύντροφο του. Ή διαβάζει ένα βιβλίο, ή σκάβει στον κήπο του- λογαριασμό θα σου δώσει με τι ασχολείται εκείνη τη στιγμή.
Δεν τηλεφωνούν από μια και δυο εταιρείες, είναι περισσότερες αυτές που κάνουν... προσφορά. Μεγάλες επιχειρήσεις, με ρεκλάμες στα ΜΜΕ και σποτ διαφημιστικά στα κανάλια. Όχι, δεν φτάνει αυτό! Δεν περιμένουν να τους επισκεφθεί, τέλος πάντων να επικοινωνήσει μαζί τους ο υποψήφιος πελάτης. Θα του την πέσουν στην τουαλέτα, στην κρεβατοκάμαρα. όπου τον τσακώσουν.
Δεν περνάει μέρα, κάποιες φορές και δυο, και τρεις φορές τηλεφώνημα για μείωση στο ηλεκτρικό. Πως θα γλυτώσει κανείς; Τους λες Δεν ενδιαφέρομαι ή τους το κλείνεις το ρημάδι. Τίποτα, επανέρχονται με νέα κλήση. Στην αγωνία είναι κάποιος, να μάθει το μεγάλο νέο, ότι πήγε καλά η εγχείρηση της θείας του ή ότι πέρασε τις εξετάσεις η κόρη και τσουπ η κυρία για το ρεύμα. 
Διαβαστε ακομα:

ΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ