ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΡΙΟ...

 
Καθηγήτρια της Ιστορίας, παντρεμένη, έχει καλέσει σπίτι της φίλους και συναδέλφους. Πάρτυ γενεθλίων. Ανάμεσα στα δώδεκα ζευγάρια ο 40χρονος Νάσος και η 35χρονη Λένα, που έχουν σχέση τέσσερα χρόνια και ο άνδρας δεν σκέπτεται καν να το πάνε στο γάμο. Ο Νάσος φλερτάρει με τα μάτια την 25χρονη Λυδία, που είναι σόλο, η μόνη που δεν συνοδεύεται από άνδρα. Η Λένα όσο γίνεται τρυφερά παραπονείται στον εραστή της:

- Νάσο! Την έχεις φάει την κοπέλλα με τα μάτια σου… Δεν είναι σωστό, αγάπη μου…

Αδιάφορος αν τον έχουν πάρει χαμπάρι οι άλλοι, για την επιμονή του να κοζάρει συνεχώς άλλη γυναίκα, παγώνει την Λένα: ''Μ’ αρέσει αυτό το κορίτσι, τι δεν θα έδινα να πάω μαζί της. Την γουστάρω!''.

ΛΕΝΑ: Δεν είσαι σωστός… Μάλλον έχεις πιει κάτι παραπάνω…

ΝΑΣΟΣ: Ούτε γουλιά παραπάνω. Τι θα πει δεν είμαι σωστός;

ΛΕΝΑ: Είναι σωστό να έλεγα εγώ ότι μ’ αρέσει κάποιος και θέλω να πάω μαζί του;

ΝΑΣΟΣ; Δεν υπάρχει σωστό και μη σωστό. Υπάρχει τι γουστάρω και τι όχι. Αν έχεις πρόβλημα με το τι εγώ γουστάρω, τότε ο καθένας τραβάει στο δρόμο του.

ΛΕΝΑ: Νάσο, μας ακούνε… , μη ρεζιλευτούμε, αγάπη μου.

Για να μην πάρει συνέχεια το επεισόδιο η Λένα απομακρύνεται από τον Νάσο και αναζητεί παρέα σ’ άλλο δωμάτιο. Την πλησιάζει η άγνωστη της Λυδία με το ποτό στο χέρι. Οι δυο τους αφού αντάλλαξαν τυπικά πράγματα, άρχισαν να συνομιλούν σαν παλιόφιλες.

ΛΥΔΙΑ: Σε συγχαίρω για τη ψυχραιμία σου… Δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση σου, ο συνοδός μου να έχει μάτια για άλλην…

ΛΕΝΑ: Μέχρι που μου είπε κατάμουτρα ότι σε θέλει στο κρεβάτι… , κι αν έχω αντίρρηση, να χωρίσουμε. Αδιανόητο.

Από την Λένα ούτε πέρασε από τη σκέψη ότι συζητούσε με λεσβία. Η Λυδία, μάλιστα, ποθούσε την Λένα, ίσως περισσότερο απ’ ό,τι την ίδια ο Νάσος.  

ΛΥΔΙΑ: Να προτείνω κάτι τρελό;

ΛΕΝΑ: Να το ακούσω…

ΛΥΔΙΑ: Πες στον Νάσο ότι κατ’ αρχήν δέχομαι να ξαπλώσω μ΄ αυτόν, με τον όρο πρώτα να κάνουμε τρίο, όμως όχι ακριβώς και οι τρεις μαζί.

ΛΕΝΑ: Δεν καταλαβαίνω. Μ’ έχεις μπερδέψει…

ΛΥΔΙΑ: Πρώτα οι δυο μας,  κι αυτός να παρακολουθεί, και μετά να μπει αυτός τρίτος στο παιχνίδι.

ΛΕΝΑ: Δεν το έχω κάνει ποτέ με γυναίκα. Γιατί να συμφωνήσω σ’ αυτή την τρελή σου πρόταση;

ΛΥΔΙΑ: Να πας πάσο τον Νάσο, που με γουστάρει, και να μη χωρίσετε όπως σ’ απειλεί. Με την ευκαιρία να δοκιμάσεις κι εσύ το λεσβιακό σεξ… Ίσως και να τιμωρήσεις τον Νάσο, που θα τον υποχρεώσεις να μπανίζει το κορίτσι του, εσένα, σ’ άλλη αγκαλιά.

Δέχθηκε ο Νάσος την πρόταση της Λυδίας, όπως του τη μετέφερε η Λένα. Οι δυο γυναίκες ξεκίνησαν και ο άνδρας απολάμβανε το θέαμα, ενώ προετοιμαζόταν, όταν έρθει η σειρά του, να χαρεί ιδιαιτέρως την Λυδία, χωρίς την παρουσία της Λένας, όπως προέβλεπε η συμφωνία.

Αμήχανη στην αρχή η άπειρη με γυναίκα παρτεναίρ Λένα, από την άλλη τολμηρή και μαστόρισσα στο σεξ η Λυδία. Όσο περνούσαν τα πρώτα λεπτά οι δυο γυναίκες ολόγυμνες έφτιαχναν ένα ταιριαστό δίδυμο με χορογραφικές κινήσεις, διότι όλο και περισσότερο απελευθερώνονταν σεξουαλικά η Λένα. Ολοκλήρωσαν την παράσταση μετά από 36 λεπτά οι δυο γυναίκες, οι οποίες μάλλον είχαν ξεχάσει πως ό,τι συνέβη είχε θεατή, τον Νάσο.

Ποια η συνέχεια; Η Λένα έριξε μια περιφρονητική ματιά στον Νάσο και, στρεφόμενη προς την Λυδία, την ρώτησε: ''Σκέφτεσαι να ξαναβρεθούμε; Εγώ θα το ήθελα πολύ… ''.

Η Λυδία δεν έκρυψε την ικανοποίηση της μ’ αυτό που άκουσε, και με μια υποψία απορίας έριξε μια ματιά στον άνδρα… Η Λένα, άλλος άνθρωπος, της είπε έντονα: ''Μην τον κοιτάς αυτόν, ξέχασε τον, εγώ δεν θέλω να τον ξαναδώ. Δεν τον γουστάρω!'' 

Τα δυο κορίτσια ντύθηκαν και έφυγαν μαζί. Ο Νάσος έμεινε κρατώντας το πουλί του μονάχος.

Διαβαστε ακομα:

ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ… ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ