ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, ΑΛΛΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΠΟ... ΛΕΣΒΙΑ

 
Και έχεις κάποιους άντρες που απορούν γιατί μερικές γκόμενες, χωρίς να ‘ναι λεσβίες, πάνε με γυναίκες, που αυτές είναι συνειδητές και από γεννησιού τους ομοφυλόφιλες. Για έναν πολύ απλό λόγο, Επειδή οι straight θηλυκές ικανοποιήθηκαν σεξουαλικά όταν, τελικά, ξάπλωσαν με τζίβα. Επειδή το απόλαυσαν με γυναίκα περισσότερο απ’ όσο με άνδρα.
Ξεκάθαρα είναι τα συμπεράσματα από τις σχετικές έρευνες που κάνουν πανεπιστημιακοί. Συνήθως δεν το μετανοιώνει μια γυναίκα όταν από σπόντα, όχι πώς το αποζητούσε, δοκίμασε λεσβιακό. Και το τόλμησε είτε για να... πειραματιστεί σε μια άλλη εμπειρία, είτε διότι το συνέστησε φίλη της, επίσης μη ομοφυλόφιλη. Είτε, τέλος, διότι υπέκυψε στο φλερτ κάποιας λεσβίας.
Διαπιστώθηκε, λοιπόν, ότι η γυναίκα φθάνει πιο εύκολα στον οργανισμό με ομόφυλη σεξουαλική παρέα, παρά με άνδρα! Στην ερωτική της σύντροφο, σε σύγκριση με τον άνδρα, η λεσβία επιμένει πολύ περισσότερο στα προκαταρκτικά. Στα χάδια και τα φιλιά, που βοηθούν, ανοίγουν το δρόμο στο γυναικείο οργασμό.
Ο άνδρας συνήθως βιάζεται να μπει, λες και ο ηλίθιος δεν θα προλάβει το πλοίο της γραμμής. Μην αργήσει και χάσει το τραίνο, το αεροπλάνο. Όσο, λοιπόν, οι αρσενικοί δεν προσαρμόζονται στις απαιτήσεις της αίθουσας αναμονής πριν ανεβούν με την γκόμενα στη σκάλα του αεροπλάνου, για να την απογειώσουν στην πτήση της σεξουαλικής ηδονής, όλο και περισσότερες γυναίκες θα προτιμούν το ταξίδι παρέα με λεσβίες.
Διαβαστε ακομα:

ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΕΞ, ΟΠΩΣ Ο ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ