ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ

 
Από πιτσιρικάς, μαθητής ακόμα στο γυμνάσιο, πήγαινα στο θέατρο. Και απορούσα γιατί την ίδια περίπου ατάκα άκουγες σε έργα διαχρονικών δραματουργών, από Σαίξπηρ και Μολιέρο, μέχρι Ίψεν και Ο' Νηλ. «Δεν καταλαβαίνω αυτό το άτιμο, αυτό το καταραμένο πράμα που λέγεται γυναίκα...». Αυτή είναι η ατάκα, σε διάφορες παραλλαγές, σε κείμενα από σκηνής παντοτινής και εφήμερης αξίας. 
Κομπλάρει ο μέσος άνδρας απέναντι στην αιώνια γυναίκα, ιδιαίτερα αν αυτή είναι σύζυγος του. Δεν την καταλαβαίνει. Σε αρκετές φάσεις τον μπερδεύει. Η συμπεριφορά της είναι ανεξήγητη και απαράδεκτη για τον αρσενικό.

Τα πράγματα είναι απλά. Απλούστατα. Η γυναίκα είναι μεν άνθρωπος όπως ο άνδρας, όμως ζώο διαφορετικό. Άλλη σκέψη. Αλλοιώς βλέπει τον κόσμο. Άλλες αγωνίες υπαρξιακές έχει, σ' άλλη εγκεφαλική συχνότητα κινείται. Η συνεννόηση με την γυναίκα μοιάζει με κάποιον ο οποίος προσπαθεί να επικοινωνήσει μ' άλλον τηλεφωνικά, χωρίς να γνωρίζεις τον ακριβή αριθμό του. Δεν γίνεται ποτέ αυτό.

Ποιες είναι οι δέκα περισσότερες συχνές σεξουαλικές φαντασιώσεις; Εδώ είμαστε. Μετά από σχετική έρευνα, πανεπιστημιακού τύπου, σε άνδρες και γυναίκες φτιάαχτηκε η λίστα. Τα ευρήματα της έρευνας μιλάνε μόνα τους. Καταδεικνύουν αυτό ακριβώς που λέγαμε. Άνδρας και γυναίκα είναι άλλης γέννας πράμα.

«Να κάνω σεξ με φίλο του άνδρα μου» είναι στη σειρά η Νο 7 φαντασίωση των γυναικών. Από την άλλη, στη σχετική λίστα η Νο 4 ανδρική φαντασίωση είναι το σεξ με την κολλητή της γυναίκας τους. Αντιληπτή η διαφορά ανάμεσα στα δύο φύλα του ιδίου είδους, του ανθρώπινου.

Παρακάτω. Η Νο 4 γυναικεία φαντασίωση, δηλαδή ακόμα περισσότερο προσφιλής, είναι να κάνουν στοματικό σεξ στον σύντροφό τους. Η Νο 5 να αυνανίζουν τον σύζυγό τους. Ποια είναι η Νο1 φαντασίωση στις γυναίκες; ''Να κάνω έρωτα και να το αισθάνομαι ρομαντικά''. Στους άνδρες η Νο1 φαντασίωση; ''Να συνουσιάζομαι όσο γίνεται πιο ηδονικά με γυναίκα με την οποία δεν είμαι ερωτευμένος''.

Επαναλαμβάνουμε: Άλλο μηχάνημα κουβαλάει στο μυαλό ο άνδρας, άλλο η γυναίκα. Δίποδα και τα δύο, όμως σε σκέψη η ημέρα με τη νύχτα.

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ... ΚΡΥΨΩΝΑ