ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΓΑΜΙΚΟ ΣΕΞ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ

 

Το κλαμπ των μονογαμικών. Και είναι φανατικοί, οι άνδρες και γυναίκες, που δεν θέλουν δεύτερο στο κρεβάτι. Δεν πάνε μ' άλλην, μ' άλλον συνειδητά, όχι απαραίτητα για λόγους ηθικής. Είναι απόλυτα δοσμένοι στη σχέση τους και η σκέψη μόνο ότι θα ξαπλώσουν με άλλο άτομο, τους μοιάζει προδοσία του εαυτού τους. Όχι, δεν απίστησαν στο ταίρι τους, αλλά λέρωσαν την προσωπική τους καθαρότητα. Με μια άλλη κουβέντα, το σεξ με τρίτο πρόσωπο είναι λάθος διότι απαξιώνει την ποιοτική σεξουαλική απόλαυση που γνωρίζουν στη σταθερή σχέση τους.

Το μονογαμικό άτομο, το οποίο πιθανότατα να είναι περιζήτητο, δεν αποκλείεται να παρασυρθεί, να κάνει μια ξεπέτα, μια συνουσία ευκαιριακή. Και τότε έρχεται η μεγάλη επιβεβαίωση. Θα ομολογήσει στον εαυτό του πως το καλύτερο σεξ στη ζωή του εδώ και χρόνια το απολαμβάνει με την σύντροφό του, με τον σύντροφό της. Βεβαίως. Με τον ίδιον παρτεναίρ απογειώνεται κανείς σ’ άλλες σφαίρες, σου λέει, όχι με κάποιον στα όρθια. Στα πεταχτά. Με τον τυχαίο, με τον ευκαιριακό εραστή ή την τυχαία ερωμένη δεν υπάρχει η πολυτέλεια της ερωτοτελεστίας. Βεβαίως είναι ιεροτελεστία να βρεθεί κανείς σεξουαλικά με τον άνθρωπό του.


Τι είναι αυτά που μας λες, ρε! Που το είδες αυτό το απίθανο, ότι είναι καλύτερο το μονογαμικό σεξ. Ρώτα τους ίδιους τους μονογαμικούς! Ακριβώς. Το να είσαι πολυγαμικός είναι το ίδιο σα να είσαι δημοκρατικός στην πολιτική. Όλοι μιλάνε για όλα και λένε βέβαια τις μαλακίες τους.

Μόνο μέσα από τον σαρκικό έρωτα φτάνεις στο Θεό. Ό,τι σου λέω. Και δεν θα φτάσεις ποτέ στον Άγνωστο, αν προηγουμένως εσύ δεν γίνεις Θεός στον έρωτα με την γυναίκα που έχεις επιλέξει. Εσύ κι αυτή. Αυτή κι εσύ. Να στα δώσει όλα, με τέχνη ερωτική, με μυστικισμό σεξουαλικό. Και κάθε φορά που θα σμίγετε να κάνετε ένα ακόμα βήμα προς την αιώνια γνώση.

Θεός εσύ, Θεά κι αυτή. Ο καθένας, όμως, ανήκει στον εαυτό του. Όχι στο ταίρι του. Έτσι που λες. Το ταίρι σου είναι έξω από σένα. Όπως κι εσύ είσαι ο δρόμος για να πλησιάσει εκείνη στην αθανασία.

Θα δώσεις. Ό,τι αξίζει στη ζωή δεν το παίρνεις αν δεν δώσεις. Και δεν δίνεις στον άλλον, για να του δωρίσεις κάτι, ούτε διότι του το χρωστάς. Το δόσιμο είναι υπόθεση ολότελα προσωπική. Μονογαμική. Με τον εαυτό σου κάνεις έρωτα. Και το ταίρι σου απολαμβάνει αυτό που παίρνει από σένα. Κι εκείνη σου δίνει, όχι για να σου δώσει, αλλά για να πάρει.

Έτσι λειτουργεί το ουράνιο. Το θείο. Το αθάνατο.

Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΧΗΜΟ