ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ... ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΣΕ ΤΣΟΝΤΑ

 

Ο σκηνοθέτης προτείνει πρωταγωνιστικό ρόλο σε διάσημη και ποιοτική ηθοποιό. Στην ταινία υπάρχει σκηνή όπου η σταρ θα χρειαστεί να τα δείξει όλα στην κάμερα. Αρχίζει κάπως έτσι το ψηστήρι στην σταρ: ''Δεν νομίζω, βεντετάρα μου, να σε πειράζει αν φανεί γυμνό το υπέροχο στήθος σου και το φουσκωτό αιδοίο σου με τη γυαλιστερή τούφα με κατσαρό της τρίχωμα''.

Η κυρία δεν λέει το «ναι» με την πρώτη. Κάνει την δύσκολη στον director. Προσπαθεί να το ''διαπραγματευτεί''. Τελικά, υποκύπτει στο όνομα της τέχνης, βέβαια. Έτσι θα ικανοποιηθεί ο θεατής που κάνει κέφι το γυμνό, αν είναι δυνατόν να διεισδύσει η κάμερα και στο βάθος του τούνελ, να διαπεράσει τα μικρά και τα μεγάλα χείλη του αιδοίου.

Με την ευκαιρία. Η ηδονή του μπανιστηρτζή, του αρρωστημένου ματάκια είναι πολύ μεγαλύτερη από την ικανοποίηση που παίρνει ο νορμάλ θεατής από το γυμνό. Υπάρχει διαφορά. Δηλαδή; Ο θεατής στο σινεμά παρακολουθεί ένα στημένο έργο, μια προκάτ σεξουαλική σκηνή. Ο άλλος, ο οφθαλμολάγνος απολαμβάνει σεξ -  ζωντανό ή βιντεογραφημένο - με τη συμμετοχή άνδρα και γυναίκας, οι οποίοι όμως είναι σίγουροι πως δεν τους βλέπει κανείς. Αυτή είναι η χαρά του μπανιστηρτζή, να βλέπει χωρίς να τον βλέπουν. Να μη ξέρουν αυτοί που μπανίζει ότι τους παίρνει μάτι κάποιος άλλος.

Όχι μόνο στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα πλέον πουλάει το «αντικαλλιτεχνικό» σεξ, το αυθόρμητο, το φυσικό, δηλαδή τσόντα χωρίς επαγγελματίες ηθοποιούς. Όπως κάτσουν και όπως έρθουν τα ''κινηματογραφικά'' πλάνα. Να, γιατί γεννήθηκε το κόλπο! Δεν πληρώνουν σταρ με υψηλό κασέ, οι οποίοι δυσανασχετούν να ξεβρακωθούν, και μπροστά στην κάμερα να χαϊδευτούν, να φιληθούν, να συνουσιαστούν, δηλαδή σεξ αληθινό, όχι μαϊμού. Ούτε δίνουν μεροκάματο σε τίποτα ψευτοηθοποιούς για να ντουμπλάρουν τους ακριβοπληρωμένους ''συναδέλφους'', στα κορμιά των οποίων ο θεατής θαρρεί ότι βλέπει τους κανονικούς πρωταγωνιστές της ταινίας.
Το κόλπο, λοιπόν, είναι να μη ξοδεύονται σε ηθοποιούς από τη μια και από την άλλη να πουλάνε πορνό, σκληρό πορνό με εντελώς ρεαλιστικό σεξ που εξασφαλίζουν με κινηματογραφική... υποκλοπή. Πώς γίνεται αυτό; Εύκολα! Κρυφές κάμερες σε ξενοδοχεία που καταφεύγουν ζευγάρια. Ακόμα και σε μπουρδέλα. Τζάμπα πράμα. Μοναδικό έξοδο το πορνομεροκάματο της πουτάνας, που είναι «μιλημένη» στο κόλπο.

Μιλάμε για ΤΗΝ πατέντα. Ένα κάρο free κανάλια κυκλοφορούν, τέτοια και sites, τα οποία επί πληρωμή προβάλουν τσόντες. Πορνό χωρίς φιρμάτους ηθοποιούς, όμως με ντοκυμενταρίστικο και πιο λαχταριστό σεξ.

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ! Ο καθένας έχει την ατυχία να ''συλληφθεί'' σε κάποιο περίεργο ξενοδοχείο αν βρεθεί εκεί με την γκόμενα. Η ζημιά πιθανόν να προκύψει και σε μπουρδέλο εκτός περιοχής. Κι αν αύριο το θύμα τρακάρει τη μάπα του και το γυμνό κορμί του σε καμιά ιστοσελίδα, να μη πιστεύει στα μάτια του. Για την εν αγνοία του και χωρίς την άδεια του κλοπή σεξουαλικής του ''περιουσίας'', όπως λέμε πνευματικής. Τον ''κλέψανε'' στο ξενοδοχείο-γαμιστρώνα και άντε μετά να βρει άκρη. Τίποτα δεν μπορεί να κάνει. Να πάει στα δικαστήρια να βρει το... δίκιο του; Να πει ''Εγώ είμαι, με εξέθεσαν,,, ''. Κάνετε λάθος, κύριε, θα του πει ο δικηγόρος της άλλης πλευράς, άλλος είναι που σας μοιάζει.

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΡΜΙ