ΤΟ LOCKDOWN ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟ ΣΕΞ!!!

 

Οι μεγάλες αλήθειες, ευχάριστες ή απογοητευτικές, βγαίνουν στον αέρα με τη γλώσσα των ερευνών. Τα στοιχεία των ερευνών, που γίνονται με κανόνες κι όχι με τρόπο τέτοιο να εκβιάσουν συμπεράσματα κοινωνικά, θεωρούνται δεδομένα. Δεν αμφισβητούνται καν. Διαφορετική, πιθανόν, να είναι η ερμηνεία των στοιχείων μιας επιστημονικής έρευνας, όχι τα ίδια τα στοιχεία της.

Μειώθηκε κατά 50% (για την ακρίβεια 49,75%) η ερωτική διάθεση των Ελλήνων στους μήνες της πανδημίας. Μοιάζει αντιφατικό. Ο κόσμος υποχρεωμένος να μένει στο σπίτι αντί να αυξήσει τη σεξουαλική του δραστηριότητα, την μείωσε στο μισό μάλιστα. Η έρευνα έγινε για λογαριασμό του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, που ασχολείται επιστημονικά και συστηματικά με ό,τι αφορά και σχετίζεται με το σεξ.

Το 31.25% των ερωτηθέντων δεν επηρεάστηκε από τα lockdown και γενικά τα περιοριστικά μέτρα λόγω του κορονοϊού. Οι σεξουαλικές τους επαφές ήταν στο ίδιο βαθμό, με την ίδια συχνότητα.

Η επιθυμία για σεξ απλά αυξήθηκε στο 13.75% των ερωτηθέντων. Τέλος, μόνο ένα 5.25% παραδέχθηκαν ότι η καραντίνα τους έφερε πιο κοντά σεξουαλικά, άλλα και πιο καυτά με τον, την σύζυγο ή σύντροφο.  

Τελικά. Ο άτιμος covid-19 μας σακάτεψε οικονομικά, κοινωνικά, αλλά και… σεξουαλικά.

Διαβαστε ακομα:

ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΦΕΥΓΕΙ Η ΞΕΝΟΙΑΣΙΑ...