Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΟΥ... ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ!

 

Διονυσία την βάπτισαν και από μωρό την φώναζαν Σοσώ. Από πιτσιρίκα κιόλας, λίγο μετά τα πρώτα της έμμηνα, άρχισε να ''ερμηνεύει'' τις αρσενικές ματιές που την κύκλωναν ολόκληρη. Την κολάκευε το ότι προκαλούσε την προσοχή των αντρών. Δεν ήταν ούτε 13 χρονών όταν, καλοκαίρι ήταν στην Άνδρο, αυτή η ίδια όρμησε και αγκάλιασε τον συνομήλικο Δημητράκη, δεύτερο ξάδελφο της, και τον φίλησε στο στόμα. Το έκανε όπως δύο ηθοποιοί στο σινεμά. Σεμνός, δειλός ο Δημητράκης, αν η Σοσώ περίμενε πρωτοβουλίες απ΄αυτόν, τότε θα αργούσε κάποια χρονάκια να φιληθεί από αγόρι.

Μέχρι να παντρευτεί η Σοσώ ήταν σ' όλα μια κανονική κοπέλλα. Τόσο συνηθισμένη και προβλέψιμη, ούτε η ίδια περίμενε ότι κάποια στιγμή θα ξεφύγει. Θα ξεσαλώσει. Σε ερωτική ζωή περιπετειώδη και δραστήρια και να θαρρεί προσωπική της επιτυχία το ότι κατάφερε να μην γίνει σούσουρο στον κύκλο της.

Η 30χρονη Σοσώ, μητέρα δύο παιδιών, δεν δίνει δικαιώματα. Είναι εύκολη, διαθέσιμη, σχεδόν δεν χάνει ευκαιρία, αλλά τις τυχαίες και σύντομες σεξουαλικές της αρπαχτές μέχρι σήμερα κανένας δεν τις έχει μυριστεί, δύσκολα και να την υποψιαστεί. Τόσο ''φυσιολογική'' συμπεριφορά έχει ως σύζυγος και ως εργαζόμενη.

Η περίπτωσή της Σοσώς καταγράφηκε στα επιστημονικά χρονικά περίπου ως «μοναδική», σίγουρα ξεχωριστή, όταν με τη θέλησή της έλαβε μέρος σε έρευνα σχετικά με τις ερωτικές φαντασιώσεις.
Τεράστιο κεφάλαιο οι φαντασιώσεις στο σεξ, στη σεξουαλική σκέψη, στη σεξουαλική συμπεριφορά. Τις μελετούν και ξανά και ξανά οι ειδικοί. Κάποια πράγματα μας αρέσει να τα σκεπτόμαστε, να τα φαντασιωνόμαστε στο ξύπνιο μας. Κάποια άλλα έρχονται μόνα τους στο μυαλό μας, όπως τα όνειρα στον ύπνο.

Η Σοσώ είναι γυναίκα που της αρέσει, που την καταβρίσκει στο σεξ με άγνωστο. Θα πάει ακόμα και με κάποιον που δεν της γεμίζει το μάτι. Και δεν ντρέπεται τον εαυτό της. «Μ' αρέσει να αρέσω...» εξομολογήθηκε στην έρευνα: «Μ' αρέσει, με φτιάχνει με τρώνε με το μάτι τους οι άνδρες, να με ποθούν... Ο σύζυγος λόγω της δουλειάς του λείπει κάποιες μέρες. Όταν εκείνος απουσιάζει, εγώ αυτοϊκανοποιούμαι...».

Ποια είναι η πιο συνηθισμένη φαντασίωση της της γυναίκας, όπως η ίδια- με το ψευδώνυμο ''Σοσώ''-  εξομολογήθηκε: «Τον άνδρα μου να το κάνει μ' όλες τις γνωστές μου... θα έλεγα ότι αυτή είναι η μανιώδης φαντασίωση μου. Γιατί; Δεν ξέρω ακριβώς το γιατί. Ίσως για να επιβεβαιώσω ότι εγώ είμαι καλύτερη μαζί του, ότι καμία άλλη δεν συγκρίνεται με εμένα. Όσες φορές ήρθε στη φαντασία μου ο Σπύρος μ' άλλην, εγώ ήμουν καλύτερη, πιστέψτε με...».

Διαβαστε ακομα:

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΗΣ... ΑΓΑΜΙΑΣ