ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΘΟΥΝ… ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ

 

Ήθελαν τα λεφτά, δεν τα βρήκαν και δολοφόνησαν ένα κοριτσόπουλο, ορφάνεψαν το παιδί της που δεν είναι ούτε ενός χρονού και σκότωσαν το σκυλί της οικογένειας. Η φρίκη της συμμορίας ανατρίχιασε όλη την Ελλάδα. Περιμένουμε να τσεκάρει η αστυνομία τα ίχνη των τεράτων, τα οποία είναι σίγουρο πως θα μοιάζουν με ανθρώπους…

… Ναι, και οι αστυνομικοί όταν τους συλλάβουν και όλοι εμείς που θα τους δούμε στα κανάλια και στα μμε, από τις φωτογραφίες τους, θα συμφωνήσουμε πως περπατάνε όρθιοι, όχι στα τέσσερα σαν τα θηρία της ζούγκλας, έχουν μάτια ανθρώπινα, φάτσα και χέρια δίποδου, και ρούχα αγορασμένα θα καλύπτουν το κορμί τους.

Όταν, λοιπόν, τσακώσουν τα κτήνη που σκότωσαν την 20χρονη μητέρα Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, θα θριαμβεύσει πάλι ο πολιτισμός. Της θρησκείας και της δικαιοσύνης ο ανθρώπινος πολιτισμός. Δεν θα τους παραδώσουν στον κόσμο να λοιώσει τα κρανία τους, ούτε θα τους πετάξουν στα λιοντάρια του τσίρκου.

Όχι, τέτοια πράματα. Θα μιλήσουν οι νόμοι, ο πολιτισμός, η κοινωνία. Θα τους δικάσουν, λοπόν. Θα τους καταδικάσουν. Και στη φυλακή δεν θα τους ταίζουν μόνο, αλλά και θα τους προστατεύουν μην τυχόν κάποιοι άλλοι κρατούμενοι τους βγάλουν τα βρώμικα νύχια. Και τα πριονισμένα δόντια. Και τα άδεια τους μάτια.
Στη φώτο, η δολοφονημένη Καρολάιν με τον σύζυγο της.
Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Μ.Μ.Μ.