ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ, ΠΑΙΚΤΑΚΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

 

Την έστησαν δυο πληρωμένοι δολοφόνοι και σκότωσαν τον- λέει- πολύ ''γνωστό'' πυγμάχο τάδε. Έτσι, ''γνωστό'' βάπτισαν από την πρώτη στιγμή το θύμα. Τον σκοτωμένο. Κάνουν μια δουλειά και τα μμε. Πουλάνε περισσότερο αν ο σκοτωμένος είναι όνομα. Φίρμα.

Πόσοι να γνώριζαν τον… πασίγνωστο μποξέρ; Γνωστός ήταν μόνο στον κύκλο του αθλήματος και στην αστυνομία. Σιγά που ο κόσμος θα θυμάται κάποιον μποξέρ από το παρελθόν, ο οποίος στο φινάλε δεν είχε πάρει και κανένα μετάλλιο σε ολυμπιακούς ή απλά διεθνείς αγώνες.

Τον γάζωσαν με καλάζνικωφ τον άγνωστο και ξεχασμένο πυγμάχο και τα μμε ανοιχτά και με δημοσιογραφική ευαισθησία φιλοξενούν τους μποξέρ των κομμάτων. Που έδωσαν τις γροθιές του, γιατί κοιμάται η αστυνομία και δεν συλλαμβάνει τους εκτελεστές μαφιόζικων εκτελέσεων. Αυτό λέγεται κατάφωρη απαξίωση της επαγγελματικής ικανότητας των πληρωμένων φονιάδων.

Παίκτες, λοιπόν, τα κόμματα, βρήκαν γήπεδο με το φονικό έξω από το γυμναστήριο στη Βάρη. Παίκτες και τα μμε που αράδιασαν τον βίο και την πολιτεία, ακόμα και την lifestyle πλευρά του δολοφονημένου πυγμάχου. Ότι είχε κερδίσει πριν χρόνια reality, ότι είχε ερωτική σχέση με κάποια του παρελθόντος μις Ελλάς κλπ κλπ. Κάθε πιασιάρικη λεπτομέρεια ανεβάζει τη θεαματικότητα της δολοφονίας.   

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ- ΚΑΙ;