ΟΝΕΙΡΟ ΕΦΕΡΕ ΠΑΡΕΞΗΣΗ ΚΑΙ... ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ

 
Μια ιστορία αληθινή που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από ένα φανταστικό story κινηματογραφικής ταινίας. Στο είδος της ''κωμωδίας παρεξηγήσεων'', όπως το λένε στη γλώσσα του σινεμά. Όλα ξεκίνησαν από την Νάντια, σύζυγο του Γιώργου, και χωρίς να το καταλάβουν βρέθηκε μπλεγμένο ένα άλλο ζευγάρι, ο Σταύρος και η Λιάνα.
Τον ένοιωθε βαθειά μέσα της και μια απέραντη γλύκα είχε σφιχταγκαλιάσει το κορμί της όλο. Τα χέρια του χούφτωναν άγρια τα στήθη της με δύναμη και πάθος και ο πόνος στα μεριά της από τα νύχια του χάνονταν με την ηδονή που της χάριζε. Αυτό είναι σεξ, σκεπτόταν και αισθανόταν άλλος άνθρωπος, ενώ εικόνες ευτυχίας την πλημμύριζαν.

 

Η Νάντια δεν το περίμενε ποτέ, μα ποτέ, ότι θα βρισκόταν στην αγκαλιά του Σταύρου, ενός στην πραγματικότητα άγνωστου άνδρα. Δυο - τρεις φορές είχαν συναντηθεί στο φιλικό, στο οικογενειακό, εκείνος βέβαια την γλυκοκοιτούσε, σ' αυτό δεν είχε πέσει έξω. Αυτή ήταν σε φάση απόλυτης αγαμίας, δυόμισυ χρόνια μέσα στο νερό. Και να που όλα άλλαξαν... 
... Βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτου διονυσιασμού. Δεν υπάρχει τρύπα στο μυαλό της τούτη τη στιγμή να θυμηθεί τι ακριβώς προηγήθηκε και πως κατέληξε στο κρεβάτι μαζί του. Το βαρύ σώμα του Σταύρου επάνω της έχει πατήσει γκάζια και... έρχεται, ναι, έρχεται ο μέγας επιθυμητός οργασμός και την παραλύει. Μήπως λιποθυμήσει από την υπέρτατη ηδονή... Ο άνδρας καλπάζει, μπαινοβγαίνει μέσα της, μια νέα επίθεση κάθε μισό δευτερόλεπτο, ένα νέο κτύπημα την ξεσκίζει, την λοιώνει, την αδειάζει, την απογειώνει, την στέλνει να πετάει χωρίς αλεξίπτωτο... Τελικά, προσγειώθηκε στο... στρώμα της, δίπλα στον... σύζυγο. Θεέ μου, όνειρο ήταν! Η Νάντια έφερε ασυναίσθητα το χέρι της μπροστά της.

 

Ήταν μαγικό. Αλησμόνητο. Αλήθεια, αναρωτήθηκε η Νάντια, θα 'θελε να της είχε συμβεί στην πραγματικότητα; Στον ύπνο της,πάντως, το ευχαριστήθηκε. Ξανάκλεισε τα μάτια της, γρήγορα αποκοιμήθηκε και... ώ, θεοί, ξανάδε το ίδιο όνειρο! Αυτή τη φορά η Νάντια δεν ήξερε που βρισκόντουσαν, σε ποιο χώρο, που και πως είχαν συναντηθεί... Στον ύπνο της βίωνε μονάχα τα φιλιά του Σταύρου, ολόγυμνη αυτή, και της ξυπνούσαν κάθε γωνιά της σάρκας της... , και της προκαλούσαν μια ξεχασμένη, άγνωστη σχεδόν  ηδονική αναστάτωση.

Κυριακάτικο πρωϊνό, λίγο πριν τις 11. Ξαπλωμένοι ακόμα στο συζυγικό κρεβάτι ο 42χρονος Γιώργος και η Νάντια, στα 36, παντρεμένοι 15 χρόνια. Από τη σκέψη της γυναίκας δεν φεύγει το διπλό ονειρικό σεξ με τον Σταύρο τον οποίον συνάντησαν μόλις το προηγούμενο βράδυ, με την γυναίκα του κι άλλα δύο ζευγάρια στο σπίτι του κουμπάρου τους. Δεν νοιώθει ένοχη, μια άπιστη, άλλωστε δεν «δόθηκε» σε κανέναν Σταύρο στο ξύπνιο της, αλλά στον ύπνο της, χωρίς να το θέλει. Να, γιατί δεν είχε κανένα δισταγμό να διηγηθεί στον άντρα της τα καθέκαστα. Πλάκα θα 'χει. Να το διασκεδάσουν μαζί. Μόνο γι' αυτό;

Στο βάθος του μυαλού της Νάντιας ίσως να υπήρχε και ''κάτι άλλο''. Να προκαλέσει τον σύζυγο να θυμηθεί ότι είναι... άνδρας της, ότι δίπλα του έχει γυναίκα που την έχει εγκαταλείψει στη δίαιτα. Η αποχή έχει παρατραβήξει, και τους έχει πάρει η κάτω βόλτα. Αν, λοιπόν, εκείνη του αναφέρει τι της «συνέβη» με τον Σταύρο, όσο εκείνος κοιμόταν βαθειά, πιθανόν να ... γυρίσει σελίδα το πράμα. Να ανατραπεί το καθεστώς της σεξουαλικής τους πείνας.
Η Νάντια, όμως, έκανε λάθος εκτίμηση. Αποφάσισε να μεταφέρει στον σύζυγό της πως πράγματι συνέβησαν όσα ονειρεύτηκε εκείνη με τον Σταύρο. Ήταν υπερβέβαιη ότι ο Γιώργος δεν θα την έπαιρνε στα σοβαρά, επειδή δεν την έχει ικανή να τον απατήσει. Και ήλπιζε ότι θα έμπαινε κι αυτός στο παιχνίδι, παρασυρμένος από το ψέμα της, κι έτσι να νοσταλγήσουν τις δικές τους ερωτικές «αταξίες» στα πρώτα χρόνια της γνωριμίας τους.

- Χθες το βράδυ, Γιώργο, έγινε κάτι που θέλω να σου εξομολογηθώ..., βρέθηκα σε στιγμή αδυναμίας με τον Παρασκευόπουλο, και... ναι, με τον Σταύρο της Λιάνας..

 

Ο σύζυγος αιφνιδιάζεται, δεν είναι δυνατόν, σίγουρα η Νάντια του κάνει πλάκα. Η γυναίκα απλώνει τσαχπίνικα το χέρι της στο πέος του, τον χαϊδεύει μετά από μήνες πολλούς...
- Σοβαρά μιλάω, Γιώργο, δεν με πιστεύεις..., συνεχίζει αυτή το παιχνίδι που ξεκίνησε ελπίζοντας ο άντρας να έλθει τρυφερά πιο κοντά της και ερωτικά να της πει «Και βέβαια σε πιστεύω...». Δεν έγινε αυτό, όμως. Ο σύζυγος πετάχτηκε απότομα όρθιος, έτοιμος να τα κάνει όλα λίμπα. Η Νάντια προσπαθεί να σώσει τα πράγματα, όμως το πράμα ξέφυγε, είναι πια ανεξέλεγκτο. 
 
Ο Γιώργος, σε κατάσταση αμόκ, δεν πρόλαβε να ντυθεί, άρπαξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και εξαφανίστηκε. Τηλεφώνησε στον Σταύρο και αφού τον έβρισε, στην τελική τον απεκάλεσε ''αδερφάρα''. Γιατί οι αληθινοί άνδρες δεν ξηγιούνται έτσι με την γυναίκα του αλλουνού. Ο Σταύρος προσπαθούσε να εξηγήσει στον Γιώργο πως δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα στην γυναίκα του και τον ίδιον. ''Φτηνές δικαιολογίες'' θεώρησε ο Γιώργος όσα του έλεγε ο Σταύρος.

 

Ο Σταύρος έπεσε από τα σύννεφα. Άλλο πάλι κι αυτό! Να κατηγορείται ότι φόρεσε τα κέρατα σε κάποιον χωρίς να έχει κάνει κάτι με την γυναίκα του «απατημένου». Έκρινε φρόνιμο να ενημερώσει την δική του γυναίκα, την Λιάνα, όχι τίποτα άλλο παρά να προλάβει τον Γιώργο. Μήπως αυτός επαναλάβει όσα του χρέωνε, όλα αυτά τα παλαβά,  και στην γυναίκα του, την Λιάνα. 
Η Λιάνα δεν μασάει αυτά που της λέει ο άνδρας της, ο Σταύρος. Δεν μπορεί να αποτρελάθηκε ο Γιώργος, ένας σοβαρός και αξιοπρεπής κύριος. Πρόβλημα, λοιπόν, έσκασε πάλι στο ζευγάρι, διότι μόλις στο πρόσφατο παρελθόν, η Λιάνα είχε πάρει πρέφα μια ακόμα απιστία του Σταύρου. Τηλεφωνεί στην Νάντια η Λιάνα και την σκυλοβρίζει, γιατί ξενοπηδήχθηκε με τον άντρα της.

Τελικά, η παρεξήγηση λύθηκε. Κι αυτή ήταν η ευκαιρία να έρθουν κοντά οι δύο γυναίκες. Έγιναν φίλες, κολλητές. Κι αυτές είχαν την ιδέα για να χαρούν τον άνδρα τους, να τον... ανταλλάξουν. Ο άνδρας τους άνδρας τους, αλλά και ερωμένος της άλλης. Οι δύο σύζυγοι, Σταύρος και Γιώργος, απλά συμφώνησαν στην αρχή και στη συνέχεια εκτελούσαν με ενθουσιασμό τα καθήκοντά τους, τόσο του συζύγου, όσο και του εραστή.

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ 4 ΘΕΛΟΥΝ