Ο ατριχος κοσμος της Λατινοπουλου

 
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Αποφάσισα να μάθω ποια είναι αυτή η Λατινοπούλου. Πρώην τενίστρια και μπαργούμαν λέει. Και δικηγόρος. Σίγουρα; Για τσεκάρετε το ρε παιδιά. Εμένα σαν τρόφιμος τρελάδικου μου μοιάζει μ’ αυτά που λέει και κάνει.

Αυτή απ’ ότι κατάλαβα έχει βάλει αμέτι μουχαμέτι να γίνει πολιτικός, να μπει στην βουλή και γιατί όχι, να γίνει και πρωθυπουργός. Και επειδή μιλάμε για Ελλάδα, όλα είναι πιθανά. Εδώ έγινε υπουργός ο Άδωνις Γεωργιάδης και πρωθυπουργός ο Κούλης, στην Λατινοπούλου θα κωλώσουμε;

Ξανά στην επικαιρότητα και μάλιστα ξεσήκωσε καλοκαιρινό μπουρίνι, καλοκαιρινή θύελλα. Οι δηλώσεις της για γυναίκες αξύριστες, με ραγάδες και κυτταρίτιδα μπήκαν στο στόχαστρο της. Δεν τις θέλει αυτές τις γυναίκες. Την ενοχλούν.

Όπως ο Χίτλερ – αν θυμάστε – που δεν ήθελε Εβραίους, ομοφυλόφιλους, μαύρους και γενικά σκουρόχρωμους. Ονειρευόταν ένα κόσμο με την Αρία φυλή. Τους αψεγάδιαστους. Έτσι και η Λατινοπούλου. Εύχεται να εξαφανιστούν όσες γυναίκες έχουν τριχοφυΐα, ραγάδες, πανάδες και κυτταρίτιδα. Της προκαλούν αηδία. Και αν δεν μπορούν να εξαφανιστούν τουλάχιστον να μην ποστάρουν στα social media φωτογραφίες τους.

Όπως ήταν φυσικό ξεσηκώθηκαν όλες οι γυναίκες. Χαμός έγινε. Σου λέει 3.000.000 προβολές έχουν γίνει στο Instagram και τα σχόλια έχουν ξεπεράσει τις 70 χιλιάδες. Γνωστές, άγνωστες, τραγουδίστριες, τηλεπαρουσιάστριες, αδύνατες, χοντρές… όλες την κατακεραύνωσαν. Την αποκάλεσαν από “υπερφίαλη” μέχρι “ζώο”. Από Ζέτα Δούκα και Ελένη Φουρέϊρα μέχρι Μαίρη Συνατσάκη, Μαρία Σολωμού και Ελεωνόρα Μελέτη. Όλες μίλησαν για απαράδεκτες δηλώσεις και για μισογυνισμό. Επίσης δεκάδες γυναίκες ανάρτησαν αρετουσάριστες φωτογραφίες τους με μαγιό γράφοντας…

Η συνέχεια εδώ:...nikosonline.gr