ΝΥΧΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΓΝΩΣΤΗ

 

Εκείνη έβγαλε από πάνω της το σουτιέν κι αυτός ένοιωσε κάτοικος του Παραδείσου. Μόλις πριν μια ώρα την πρωτοσυνάντησε, και δεν είχε διακρίνει πως διέθετε αυτό το υπέροχο, το δαντελένιο στήθος η άγνωστη συμπαίκτρια του τούτο το βράδυ.   

Δεν πέρασαν ούτε πέντε λεπτά που βρίσκονται μόνοι στο δωμάτιο και η γυναίκα πρώτη άρχισε να γδύνεται θαρρετά. Ολοφάνερο πως αισθάνεται απελευθερωμένη, και με χάρη, αλλά και με επιθυμία που δεν κρύβεται έτοιμη να του παραδοθεί. Τον κοιτάει με μια γαλήνια αίσθηση ευχαρίστησης και σιγουριάς για ό,τι ελπίζει να ακολουθήσει. Αυτός παρατηρεί στα μάτια της ένα βλέμμα γεμάτο υποσχέσεις.


Δεν γνωρίζει το όνομα της, ούτε εκείνη το δικό του. Τίποτα δεν ξέρει γι’ αυτήν, το ίδιο κι εκείνη γι’ αυτόν. Το μόνο που γνωρίζουν, και είναι υπεραρκετό αυτό, ότι όλη η νύχτα τους ανήκει,  δική τους είναι. Και όταν φέξει μετά από ώρες θα έχει τελειώσει η συνάντηση τους, και δεν πρόκειται να ξαναειδωθούν. Θα φύγουν από το ξενοδοχείο όπως ήρθαν. Εκείνη με τον άντρα της, αυτός με την γυναίκα του.

Γύρω στα 40 και οι δυο τους. Απρόβλεπτη η πρώτη, αλλά και η κάθε επόμενη κίνηση τους. Είναι εδώ μόνο για να ερωτοτροπήσουν σεξουαλικά, ολοκληρωτικά. Όσο γίνεται συναρπαστικά. Με τρόπο που δεν το συνηθίζουν με το συζυγικό τους ταίρι. Το οποίο τούτη τη στιγμή βρίσκεται σ’ άλλη σουίτα, εκείνης πιθανόν με παρέα την γυναίκα του δικού της παρτεναίρ, ίσως με κάποια άλλη παντρεμένη, της οποίας κι αυτής ο σύζυγος βοσκάει σε ξένο κρεβάτι.

Οι μεγάλες θηλές στο λαχταριστό της στήθος μοιάζουν απειλητικές, αποφασισμένες να τιμωρήσουν τον εραστή αν δεν τις χαϊδέψει τρυφερά και επίμονα. Πρωτάρης αυτός στο σπορ της ανταλλαγής συζύγων, φαντάστηκε ότι εκείνη σίγουρα έχει ξαναβρεθεί στο πρόσφατο παρελθόν και έχει κάνει το ίδιο παιχνίδι μ’ άλλον, μ’ άλλους. Και προφανώς έμεινε εξαιρετικά ικανοποιημένη για να είναι απόψε μαζί του τόσο δοτική, τόσο ανοικτή.


Τον τρέλανε. Τον μάγεψε, τον φιλούσε παντού, και στο πιο απόκρυφο του αρσενικού. Κι αυτός, όμως, αποδείχθηκε σχεδόν ισάξιος της, την αποζημίωσε με το παραπάνω. Ναι, η βραδιά ήταν αξέχαστη. Μοναδική.

Έφυγε με σφραγισμένες στη μνήμη του τις έντονες εντυπώσεις τούτης της μοναδικής νύχτας. Δεν έχει καμιά επιθυμία να συζητήσει με την γυναίκα του πως ο ίδιος τα πέρασε με την ξένη σύντροφό της μιας νύχτας. Αν, τελικά, άξιζε αυτό που συμφώνησαν να επιχειρήσουνί. Δεν ήθελε να ρωτήσει την γυναίκα του για τη δική της ''περιπέτεια'', πως κύλησε η βραδιά με τον δικό της άγνωστο και τυχαίο εραστή.

Ξενοδοχείο ανταλλαγής συζύγων, απόλυτης εχεμύθειας. Διαδικασία με αυστηρό κώδικα ''συνεργασίας'' που σέβονται τα  συμμετέχοντα ζευγάρια. Καμία σχέση με την οργανωμένη, την γκρουπαρισμένη εκστρατεία σε κλαμπ του είδους ή σε κρουαζιέρα πενθήμερη..

Τελικά, ο άνδρας της ιστορίας μας με έντονες τις καυτές μνήμες της αξέχαστης βραδιάς, ένα σκέπτεται. Γιατί τόσα χρόνια είχε συμβιβαστεί στο μονότονο, το μονόχρωμο σεξ με την γυναίκα του, και δεν αναζητούσε το… κάτι άλλο. Κάτι σαν και αυτό που του συνέβη με την κυρία, χθες.

Διαβαστε ακομα:

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ