ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ... , ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΙΝ

 
Ο θρίαμβος των συνωμοτών. Να το αναγνωρίσουμε αυτό. Και να προετοιμαστούμε για το επόμενο χτύπημα στις θεωρίες συνωμοσίας. Ποιος να εμποδίσει εκείνους που πιάνουν πουλιά στον αέρα, που έπεσαν μέσα στο φονικό που έκλεψε την παράσταση στην Ελλάδα. Μέσα από τα σόσιαλ μήντια οι άνθρωποι δεν κρατιόντουσαν, άφηναν ανοικτά υπονοούμενα ότι ο σύζυγος είναι ο φονιάς της Καρολάιν.
Μαλάκες είναι οι αστυνομικοί; Ο πρώτος ύποπτος είναι ο σύζυγος. Από αρχαιοτάτων χρόνων. Αν οι ''ληστές'' σκότωναν τον πιλότο, τον σύζυγο, τότε πριν ακόμα ξεκινήσει η διαδικασία της ανάκρισης, οι υποψίες θα στρέφονταν στην Καρολάιν. Έτσι πάει. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, η σκέψη πηγαίνει στον πιο κοντινό πρόσωπο.
Δεν το λες, όμως. Άλλο το σκέπτεσαι, διότι σ' αυτό σε οδηγούν οι εμπειρίες αιώνων, άλλο το λες. Όπως με... ''διακριτικό'' τρόπο το έκαναν οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας. Η ψυχράδα στο πρόσωπο του πιλότου άναψε τους βρώμισε; Μάλλον δεν τους καθόταν καλά το παραμύθι που ξεφούρνισε στους αστυνομικούς ο δολοφόνος. Ότι τον έδεσαν, ότι άκουγε τη φιμωμένη Καρολάιν κλπ κλπ.
Είναι το έγκλημα της διπλανής πόρτας. Λες κι έγινε στη γειτονιά μας. Τόσο κοντινό. Οι αντιδράσεις της κοινής γνώμης ήταν σα να σκοτώθηκε ένας δικός τους άνθρωπος. Επειδή αυτό το είδος του εγκλήματος ο Έλληνας το έχει βιώσει σχεδόν στο πετσί του τις τελευταίες δεκαετίες. Κακοποιοί μπουκάρουν στα σπίτια να αρπάξουν χρήματα και είναι ικανοί για το χειρότερο. Την εκδοχή που παρουσίασε ο ένοχος σύζυγος.
Διαβαστε ακομα:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΟΥ COVID