ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΑ... ΑΠΙΣΤΗΣΟΥΝ

 
Το ξέραμε από παλιά, από την εποχή ακόμα πριν τον επαγγελματισμό στην Ελλάδα. Ότι κάποιες γυναίκες παντρεμένες με ποδοσφαιριστές, όταν ο σύζυγος ήταν στην ομάδα, αυτές έκαναν μια ξεπέτα, μισής ώρας τουλάχιστον. Ακόμα και μια εξωσυζυγική παρασπονδία που κρατούσε και κάποιες ώρες. Κι έτσι ήταν. Δεν ήταν φήμη, κουτσομπολιό και κακοήθεια. Γεγονός ήταν.
Η καλύτερη ευκαιρία. Ο άντρας κλεισμένος στο ξενοδοχείο, πιθανότα σ' άλλη πόλη, αρκετά χιλιόμετρα μακριά, μετά θα πάει στο γήπεδο για το παιχνίδι, χρόνος υπεραρκετός στην κυρία να δροσίσει το πράμα της, να φορέσει τα κέρατα στον χάσμπαντ.
Βόμβα έσκασε στην Ιταλία με έρευνα που δημοσιέυτηκε προχθές. Το ποδόσφαιρο, για να είμαστε περισσότερο συγκεκριμένοι η τηλεόραση που μεταδίδει τα ματς της εθνικής ομάδας, είναι ο ένοχος του ξεσαλώματος γυναικών με τον κανονικό εραστή τους ή καποιον τυχαίο και συμπτωματικό. Τα αποτελέσματα της έρευνας είναι... εφιαλτικά. Εύκολα ο καθένας άνδρας να υποπτεύεται την συμβία του ή την γκόμενα του, διότι τα ποσοστά απιστίας είναι πολύ υψηλά στη διάρκεια του ευρωπαϊκού.
Απόψε στις δέκα η Ιταλία αντιμετωπίζει στο Λονδίνο την Αυστρία. Η ομάδα πήγε περίφημα στους ομίλους, τρία ματς, τρεις νίκες. Κερδίζει την Αυστρία, που είναι του χεριού της, και περνάει στους ''8''. Το ματς θα το παρακολούθήσουν εκατομμύρια άνδρες, και παντρεμένοι, και ζευγαρωμένοι. Από την άλλη, Σαββάτο βράδυ γιατί να κλειστούν στο σπίτι οι γυναίκες; Έχουν ήδη κανονίσει με... γυναικοπαρέα να το γλεντήσουν όσο οι άντρες αγωνιούν για την ομαδάρα. 
Άλλη σε ξενοδοχείο, άλλη σε αμάξι μέσα (φώτο) θα κάνουν το δικό τους κέφι, ίσως να αισθάνονται πως παίρνουν την... εκδίκησή τους γιατί ο σύζυγος προτιμά τη στρογγυλή μπάλα κι όχι τις δικές της στρογγυλάδες, του στήθους, του πωπού, των μηρών...     
Διαβαστε ακομα:

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΤΙΟΥ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ