ΜΑΣΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΝΥΦΗ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ... ΑΧΤΕΝΙΣΤΗ

 
Σαββάτο απογευματάκι, τέσσερις ώρες πριν το γάμο, η κομμώτρια έφτασε κανονικά στην ώρα της. Να χτενίσει τη νύφη, να την κάνει δέκα φορές πιο ωραία απ' ό,τι είναι στην πραγματικότητα το κορίτσι. Με το που ανοίγει η πόρτα η καλλιτέχνις, εννοώ η hair stylist, παθαίνει ένα σοκ ελαφριάς μορφής. Τουλάχιστον δέκα άτομα στο δωμάτιο που βρίσκεται η νύφη, κανένα με μάσκα. 
- Δεν μπαίνω μέσα αν δεν φορέσετε όλοι μάσκα, ξεκαθαρίζει η κομμώτρια, η ίδια μασκοφόρα.
 
Η ιστορία είναι αληθινή και την αναφέρω διότι το κακό παράγινε με την... αντιπαλότητα των δυο πλευρών. Των υπέρ και των κατά του εμβολιασμού. Αλλοίμονο! Μόνο οι αφελείς δεν θα περίμεναν την κόντρα. Φοράμε, δεν φοράμε μάσκα. Όταν κάποιος κόσμος ψοφάει να βγαίνει απέναντι. Το ζήτημα δεν είναι αν συμφωνεί ή όχι. Κι αυτοί που έτρεξαν να εμβολιαστούν δεν έχουν ιδέα για την αναγκαιότητα του πράγματος, όπως κι οι άλλοι, οι αρνητές του εμβολίου.
 
Εδώ διαφωνούν ειδικοί, επιστήμονες και θα έχει άποψη αξιόπιστη ο άσχετος; Μπαίνει, όμως, κατ' ευθείαν στο ένα ή το άλλο στρατόπεδο διότι γεννήθηκε κοντραριστής. 
 
Τελικά, πέρασε ο ''τσαμπουκάς'' της κομμώτριας, η οποία τους έβαλε στη θέση τους όλους. Το παιδί μου, πριν εμφανιστεί ο κορονοϊός έκανε όλα τα εμβόλια κι εγώ ούτε που μου πέρασε από το μυαλό να αρνηθώ. Ή να ρωτήσω τι έχει μέσα το κάθε εμβόλιο. Και στο στρατό όταν πήγε ο άντρας μου του έκαναν εμβόλιο και δεν τους ρώτησε τι και πως και γιατί. 

 Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ