ΕΜΒΟΛΙΟ, ΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑΣ

 
Εγώ το λέω κι όποιος συμφωνεί μαζί μου είναι σωστός. Οποιος διαφωνεί δεν βλέπει μπάλα. Ο πόλεμος για το εμβόλιο δεν έχει καμιά σχέση με το... εμβόλιο, την πανδημία και τον κορονοϊό. Ο κόσμος χωρίστηκε σε δυο στρατόπεδα διότι ο άνθρωπος γεννιέται με την... αντιπαλότητα. Μην το ψάχνουμε πολύ και το ρίχνουμε στην βαρειά ανάλυση. 
Δεν θέλει να κάνει εμβόλιο - χωρίς να έχει συνείδηση της άρνησης του- επειδή ικανοποιεί το συναίσθημα της κόντρας με το κατεστημένο. Επειδή νοιώθει ξεχωριστός. Επειδή υποψιάζεται ότι του την έχουν στημένη. Είπαμε. Επειδή δεν γουστάρει να πάει πάσο το γενικό ρεύμα.
Το πάω αλλοιώς. Η ασπιρίνη κάνει καλό. Μόνο καλό. Δεν υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει κακό σε κανέναν που την έχει ανάγκη. Είναι κοινό αγαθό. Κατασκευασμενο προϊόν, αλλά κάνει καλό σ' όλους. Το ίδιο το μπανιο στη θάλασσα, μια τέτοια επαφή με τη φύση. Αν, λοιπόν, κάποιος επιστημόνας ή όχι υποστηρίξει πως βλάπτει τον άνθρωπο η ασπιρίνη ή μια βουτιά στη θάλασσα, δεν το συζητάς μαζί του. Δεν γίνεται διάλογο με τον αντιρρησία της πλάκας. Με τον βαρεμένο.
Ανοησία, λοιπόν, είναι να προσπαθείς να πείσεις εκείνον που δεν θέλει να εμβολιαστεί. Εσυ λες ότι το εμβόλιο είναι καλό, θα τον προστατεύσει κι αυτός δεν λέει το... αντίθετο. Αυτός είναι αλλού (!), λέει τα δικά του, π.χ. γιατί με υποχρεώνεται να... αρρωστήσω, ελεύθερος άνθρωπος είμαι, δεν είμαι αντικείμενο της συνωμοσίας που κρύβεται πίσω από τον covid.
Δεν βρίσκεις άκρη. Κι όλα τα ''επιχειρήματ'' εναντίον του εμβολιασμού λέγονται διότι υπηρετούν το... αντιστασιακό πνεύμα αυτών οι οποίοι έχουν την... ελευθερία της επιλογής. 
Διαβαστε ακομα:

ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 87 ΤΟΥΣ...