ΒΙΑΣΤΗΣ Ο ΣΕΜΕΔΟ; ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...

 
''Με βίασε... '' κατήγγειλε τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Σεμέδο μια 17χρονη με την μητέρα της. ''Δεν έγινε κανένας βιασμός... '' υποστηρίζει ο 27χρονος νέγρος παιδαράς, με μπόι 1μ, 89. Τι ακριβώς συνέβη; Μας είναι αδιάφορο. Στο φινάλε δεν είμαστε δικαστές για να πάρουμε πρέφα ποια είναι η αλήθεια.
Δεν έγινε κανένας βιασμός, συνουσία κανονική έγινε με τη συγκατάθεση της νεαράς, η οποία με... κατάφερε ψευδόμενη. Μου είπε ότι είναι ενήλικη, έκρυψε ότι είναι 17 χρονών. Αυτά λέει ο Ρούμπεν Σεμέδο και την έχει άσχημα. Επειδή έχει πέσει στην περίπτωση. Δηλαδή;
Η Ελλάδα τους τελευταίους μήνες ζει στον αστερισμό της καταδίκης των βιαστών από τότε που η ολυμπιονίκις Σοφία Μπεκατώρου έκανε τη γνωστή καταγγελία. Έχει δημιουργηθεί τέτοιο κλίμα, δικαιολογημένα βέβαια, ενάντια των ενόχων σε υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης, με συνέπεια η καμπάνα στον θύτη να είναι από χέρι δεδομένη. Και η τιμωρία να πέφτει βαρύτερα απ' ό,τι πριν ξεσπάσει το κίνημα Metoo.
Το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο στον Ολυμπιακό ο Σεμέδο και το άλλο άσχημο γι' αυτόν είναι πως δεν έχει καθαρό ποινικό μητρώο. 
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ