ΤΟ ''ΟΧΙ'' ΣΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ... ΟΧΙ

 
Δεν τα είπαμε όλα για το βιασμό, με αφορμή την υπόθεση Σεμέδο. Ποια ''όλα''. Τα ''όλα είναι ένα τίποτα σε σύγκριση μ' αυτά που έχουν ειπωθεί, που έχουν γραφτεί, από ειδικούς, νομικούς και εγκληματολόγους, και άκρη δεν βρίσκεται. Γιατί στην ιστορία ''βιασμός'' είναι αδύνατον να είναι κανείς απόλυτος. Να ισχυριστεί ότι πράγματι συνέβη και ότι η γυναίκα δεν φταίει, η ενοχή βαρύνει μόνο τον άνδρα. 
Να γίνω κάπως συγκεκριμένος. Κάποιες κυρίες, ονόματα δεν λέμε, είπαν τα δικά τους για την περίπτωση της 17χρονης και του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή Σεμέδο. Μας έδωσαν την πληροφορία ότι ο βιασμός τέρμα και τελείωσε είναι βιασμός. Που σημαίνει, για να πάρουμε επάνω νας την κουβέντα και να μιλήσουμε θεωρητικά;  Το κορίτσι ακόμα και να δείξει οικειότητα και φιλικότητα με έναν άνδρα, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να... παρεξηγήσει την ανοικτή συμπεριφορά της ο άντρας.
Μια γυναίκα για παράδειγμα μπορεί να βγει με άνδρα, να πει μαζί του και δυο μπουκάλια αλκοόλ, να πάει στο χώρο του, να βρεθούν οι δυο τους στο βιζαβί, τέλος πάντων να του δείξει πόσο άνετα αισθάνεται μαζί του, αλλά... Αλλά (!) αν ο άνδρας ''προχωρήσει'', τότε η μεν κυρία είναι αμέτοχη στο έγκλημα, ο δε κύριος είναι παλιάνθρωπος.
Ο βιασμός είναι βιασμός, αν η γυναίκα πει '''Οχι''. Ας έχουν προηγηθεί οι γλυκειές κουβέντες, τα αγγίγματα και τα χάδια, και οι δυο τους καταλήξουν σε δωμάτιο στο οποίο δεν υπάρχει τρίτος. Τι γίνεται στην περίπτωση που ο άνδρας της ζητήσει να του χορέψει στρηπτήζ.... Και εκείνη βρει πολύ καλή την ιδέα του και βάζει μπροστά το καλλιτεχνικό γδύσιμο...
Τσίτσιδη έμεινε η κοπέλλα, αλλά όταν την πλησίασε αναμμένος εκείνος, του λέει ''όχι'', τότε σύμφωνα με τις κυρίες, διεπράχθη βιασμός, αν ο παλιάνθρωπος επιμείνει. Είναι βιαστής. Γιατί, παρακαλώ; Επειδή η συνουσία προέκυψε χωρίς την έγκριση της άλλης πλευράς, της ... γυμνής πλευράς. 
Διαβαστε ακομα:

ΑΝ Ο ΣΕΜΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ....