ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο... ΗΜΕΔΑΠΟΣ

 
Τη ξεχάσαμε την απόπειρα δωροδοκίας του τερματοφύλακα του Άρεως Μάριου Σαμπάνη παραμονές του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στο Βικελίδης. Συνέβη Δεκέμβριο του 2020 κι ακόμα η υπόθεση δεν έχει κλείσει. Το μόνο βέβαιο είναι ότι σύμφωνα με την εισαγγελική έρευνα στη βρωμοδουλειά δεν έχει καμιά σχέση ο ΠΑΟΚ. 
Τελικά, έγινε η απόπειρα ή είναι παραμύθι; Προς το παρόν η κατεγγελία του 22χρονου γκολκήπερ, άλλοτε του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ, έχει κολλήσει στην πιθανότητα να είναι ένοχοι δυο- κατά την αστυνομία ''ημεδαποί'', ο ένας 41, ο άλλος 46 χρονών. Τι θα πει ''ημεδαποί'', χαρακτηρισμό που συνηθίζει η αστυνομία; Και στους δυο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.
Ημεδαπός είναι ο Έλληνας. Αλλοδαπός είναι ο ξένος. Και γιατί τον Έλληνα το λένε ''ημεδαπό'' και μπερδεύουν τον κόσμο; Ας τον πουν ντόπιο, εγχώριο, ιθαγενή, γηγενή, αυτόχθονα. 
Τόσες και τόσες υποθέσεις δωροδοκίας, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, της πήρε το ποτάμι. Γιατί όχι κι αυτή; Μετά από τόσο καιρό δύσκολο να βρεθεί η... αλήθεια. Πάμε παρακάτω, έτσι θα καταλήξει κι αυτή με τους δυο... ημεδαπούς.
Διαβαστε ακομα:

Η ΚΑΨΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ