Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΗΣ ΧΗΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ

 

Εργατικό παιδί ο Ανέστης, τα πάει περίφημα με τη μικρή προσωπική του επιχείρηση, και το σταθερό κύκλο εργασιών του. Πισινάς η ειδικότητα του, στο γραφείο η αδελφή του, βοηθός του ένας ανηψιός. Ό,τι χρειάζεται η φροντίδα της πισίνας το αναλαμβάνει ο 36χρονος Ανέστης. Επίβλεψη, συντήρηση και υλικά. Αγαπάει τη δουλειά του, τα καταφέρνει παρά την αστάθεια της δουλειάς του, και κανένας από πελάτες του δεν έχει παράπονο.

Στο σπίτι της κυρίας Ματίνας, κάπου στη Βούλα. Χήρα η 32χρονη, ένα χρόνο πεθαμένος ο άντρας της, αρκετά χρονάκια μεγαλύτερος της. ''Τι σου χρωστάω, Ανέστη...  '', ρωτάει τον πισινά τον οποίον δεν τον είχε πληρώσει στις δυο προηγούμενες επισκέψεις του. Στα 160 ευρώ είναι ο λογαριασμός, της λέει.

''Ανέστη, δεν θέλω να ξανάρθεις, διότι με το θάνατο του άντρα μου, οικονομικά τα πράγματα μου ήρθαν τούμπα. Η πισίνα είναι πολυτέλεια για μένα, σταματάω να κάνω χρήση της. Ούτε τα χρήματα που σου οφείλω είμαι σε θέση να σου δώσω. Και επειδή αναγνωρίζω το χρέος μου, κάνω μια πρόταση… ''.

- Τι πρόταση; Μετά από τόσα χρόνια που έρχομαι σπίτι σας, ξεχάστε το χρέος, όποτε έχετε, δεν χάθηκε ο κόσμος για 160 ευρώ…

'' Ανέστη εύκολα, του λέει πονηρά και με νόημα, αν συμφωνείς, θα ρυθμίσουμε τη διαφορά μας… Θα σε φιλοξενήσω μια βραδυά, και θα πατσίσουμε… Εκτός κι αν θεωρείς ότι η συνάντηση μας για ένα ποτό και ό,τι... άλλο ακολουθήσει δεν είναι αρκετή για να ξεχρεώσω το ποσό… ''.

- Μου προτείνετε μια τίμια συμφωνία...   

''Τίμια, βέβαια. Αν αξιολογήσεις ότι η παρέα μου κοστίζει λιγώτερα, π.χ. εκατό ευρώ, τότε θα σου δώσω 60 και θα πατσίσουμε''.

Έκλεισε το deal και ο Ανέστης πέρασε ένα μαγικό βράδυ με την χήρα. Το πρωί στο καφέ της ξηγήθηκε τίμια:

- Μου οφείλατε 160, τώρα σας οφείλω εγώ 160… Είσαστε δυναμίτης, κυρία Ματίνα. Είναι λίγα τα 160 για έναν άνδρα μαζί σας… Αξίζετε πολύ περισσότερα. Προτείνω να συνεχίσω να έρχομαι για την πισίνα σας, να μη με πληρώνετε, και από πάνω να σας δίνω τη διαφορά, επειδή την ερωτική προσφορά σας την αξιολογώ περισσότερο.

Η χήρα συμφώνησε. Οι δυο τους βλεπόντουσαν συχνά, και μάλλον όχι πλέον σα... ''συνεργάτες''. Μια νύχτα της λέει: Επειδή σας βλέπω στριμωγμένη οικονομικά, κι εγώ δεν θέλω να αγοράζω την επίσκεψη σ’ εσάς, άλλωστε ποτέ μου δεν ήμουν του πληρωτικού σεξ, σκέφτηκα το εξής…

Της λέει ότι κάποιοι από τους πελάτες του, δεν τα πάνε καλά με την γυναίκα τους, τέλος πάντων, θα ήθελαν να καλύψουν το κενό της σεξουαλικής τους δραστηριότητας με μια κυριλάτη λύση. Να έρχονται στο σπίτι της μια φορά την εβδομάδα, κι αυτός θα είχε προμήθεια το 30%. Η χήρα συμφώνησε.

Πέρασε κάποιος καιρός και οι άνδρες που μέσω του Ανέστη ξάπλωναν με την χήρα ένας ένας σταμάτησαν να την επισκέπτονταν. Επειδή η κυρία όλο και περισσότερο ήταν ψυχρή μαζί τους. Τι συμβαίνει, την ρωτάει ο Ανέστης; Κι εκείνη του ανοίγει την καρδιά της.

''Ανέστη, δεν μπορώ να κρύβομαι άλλο. Δεν είχα ποτέ οικονομικό πρόβλημα. Σ’ αγαπούσα, σ’ αγαπάω, σε ήθελα τόσο πολύ, γι’ αυτό και ζήτησα να σε ξεχρεώσω με τρόπο λες και ήμουνα πόρνη. Κι όταν σκέφτηκες να βλέπω άλλους άντρες δεν έφερα αντίρρηση διότι ήμουν σίγουρη πως το ήθελες κι εσύ, θα σε βοηθούσε οικονομικά. Ύστερα, χαιρόμουν τη δική μας συντροφιά…''.

Ο Ανέστης παντρεύτηκε την Ματίνα, η οποία κέρδισε τον άντρα που έκανε κέφι και γλύτωσε τα έξοδα της πισίνας.  

Διαβαστε ακομα:

Ο ΓΑΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕ... ΟΛΙΓΕΣ ΣΥΝΟΥΣΙΕΣ