ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

 
Τόσες (πόσες;) χιλιάδες είναι τα διαπιστωμένα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από ιερείς της καθολικής εκκλησίας. Δυο παρατηρήσεις. Στον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο καθολικοί. Υπάρχουν κι άλλες θρησκείες. Υπάρχουν κι αλλωνών δογμάτων ιερείς που παρασύρονται και εκδηλώνουν απρεπώς τις σεξουαλικές τους ορμές, Αυτό είναι το ένα. Το άλλο, ότι δεν έχει σημασία ο αριθμός. Οι αριθμοί. Πόσες χιλιάδες ιερείς έγιναν τσακωτοί. Κατηγορήθηκαν.
Ποια είναι η σημασία; Ότι το φαινόμενο αυτό περνάει στο ντούκου. Αυτή είναι η τραγωδία. Τόσο η εκκλησία, η καθολική και όλες οι άλλες, αλλά και η κοινωνία αποδέχονται επί της ουσίας τις παρεκτροπές των ανθρώπων του Θεού. Μετά από αιώνες, πράγματι σήμερα, τα τελευταία χρόνια, οι ίδιες οι εκκλησίες παραδέχονται το κακό, ενώ είχαν συνηθίσει να προστατεύουν τους εγκληματίες ιερείς. 
Δεν λέει τίποτα ότι σήμερα οι Πάπες και οι Πατριάρχες καταδικάζουν το αίσχος.  Το κάνουν διότι πλέον δεν έχουν περιθώρια να το κρατάνε βουλωμένο. Τα στόματα έχουν ανοίξει, τα δικαστήρια δικαιώνουν τα θύματα και οι σχετικές έρευνες για τη σεξουαλική συμπεριφορά ρασοφόρων γίνεται από οργανώσεις εκτός εκκλησίας.
Γιατί, όμως, η κοινωνία στην πραγματικότητα έχει ''αποδεχθεί'', έχει συμβιβαστεί με τη σεξουαλική ασέβεια ιερέων σε ανήλικα παιδιά; Είναι η πίστη! Η θρησκευτική πίστη. Είναι τόσο δυνατή, τόσο τυφλή η πίστη στον Θεό, που τον... συγχωρούν παρ' όλο δεν τιμωρεί τους... θερμόαιμους παπάδες. 
Στη φώτο, ιερέας της ορθόδοξης εκκλησίας κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκων.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΣΟΥΗΔΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ