ΑΝ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...

 

Μέχρι σήμερα έχουν σκοτωθεί ένδεκα που έτσι ή αλλοιώς σχετίζονται με το παπόρι Noor 1, που κουβάλησε τρεις τόννους ηρωίνη. Το πράμα βρωμάει μόνο από το χαμό τόσων ανθρώπων και βέβαια διότι μέχρι σήμερα στη δικαιοσύνη δεν έχει βγει άκρη.

Ο μοναδικός πλέον μάρτυρας του «Noor One Γιώργος Αντωνάτος (φώτο), δηλαδή ο άνθρωπος που το φυλάει αυτή την στιγμή, μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη» και είπε κάποια μυστήρια πράγματα. ''Το αίμα φέρνει αίμα, ίσως θα φύγουμε κι εμείς  ''.Τι είναι αυτά;  ''Αν χαθώ πάντως να ξέρετε ότι θα βγουν όλα τα ονόματα και τα στοιχεία στη φόρα, τα έχω αφήσει όλα… ''.

Κάποιοι είναι οι ένοχοι. Κάποιοι, δηλαδή, έχουν την ευθύνη που ήρθε στην Ελλάδα τόσο χοντρή παρτίδα, από την οποία διέφυγε ένας τόννος και έγιναν τσακωτοί οι δυο. Αν, λοιπόν, λάβουμε υπ όψιν αυτά  τα ''περίεργα'' που είπε δημόσια ο κύριος Αντωνάτος, τότε είναι αδύνατον να τον σκοτώσουν οι ένοχοι. Για να είναι σίγουροι ότι δεν θα βγουν στη φόρα τα ονόματα τους. 
 
Οι ένοχοι, όμως, πιθανόν να έχουν εχθρούς. Και να είναι κι αυτοί αδίστακτοι. Και να θέλουν να ξεμπροστιαστούν οι μπλεγμένοι στη βρωμοδουλειά των τριών τόννων. Όπότε να κινδυνεύει ο άνθρωπος όχι από τους εγκληματίες αλλά από εκείνους που τους έχουν στο μάτι.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΙΣ ΠΟΡΝΟΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ