ΜΑΙΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΙΣΤΟΙ

 

Σκάνδαλο. Να κυνηγάνε δικαστικά παπάδες διότι, λέει, έβαζαν κόσμο στην εκκλησία χωρίς μάσκα. Ντροπή. Με την κατηγορία ότι προέτρεπαν τους πιστούς χριστιανούς. Και τους πιστοούς χριστιανους γιατί τους αγνοεί η αστυνομία και δεν τους μαζεύει; Και γιατί η δικαιοσύνη δεν αναζητά ευθύνες και στους πιστούς;

Υπάρχει κίνδυνος με το συνωστισμό στην εκκλησία μέσα. Ποιος το λέει αυτό; Όποιος το λέει, τότε καταργεί την πίστη. Ή είναι πιστός ο άλλος ή παριστάνει την μαϊμού της χριστιανοσύνης. Ένα από τα δυο. Όχι και τα δυο μαζί. μημας δουλεύουν. Να έχουν την παράλογη απαίτηση ο πιστός να φιλάει την εικόνα με… μάσκα.

Δηλαδή, τι; Η εικόνα είναι της πλάκας ιστορία, για να έχουμε καλό ερώτημα. Η δύναμη της πίστης δεν πιάνεται; Να μπει μέσα στην εκκλησία αυτός που δεν πιστεύει αληθινά και να κολλήσει το χτικιό, το καταλαβαίνω. Να κολλήσει κορονοϊό και ο πιστός δεν το δέχομαι με τίποτα.

Κάντε ένα τσεκ στις εντατικές. Όσοι νόσησαν μπορεί να λένε ότι είναι χριστιανοί, αλλά η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ψευτοχριστιανούς. Και ψευτοπιστοί είναι και βλαμμένοι είναι διότι δεν πήραν τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας. Αυτοί που μπουκάρουν στην εκκλησία χωρίς μάσκα δεν κινδυνεύουν να πάθουν τίποτα διότι τους προστατεύει η… πίστη τους. Ολέ!

 Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ