ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ... ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ

 

Ξεπέρασαν τις 50.000 κρούσματα νόσησης στον κορονοϊό μέσα σ’ ένα 24ωρο στη Γερμανία. Αυτή δεν είναι απλά μια είδηση, είναι κάτι πολύ περισσότερο για όποιον στέκεται στα γεγονότα και αντιλαμβάνεται την αληθινή τους διάσταση. Το περισσότερο είναι ότι δεν προκαλεί έκπληξη το νούμερο 50.000, είναι αναμενόμενο (!), μάλιστα σε μια σύγχρονη χώρα που κυκλοφορεί με οικονομική άνεση και τεχνοκρατικό πνεύμα.

Ο πλανήτης, η ανθρωπότητα βρίσκεται στη σέντρα της δίνης του κακού. Αυτό μας λένε κατάμουτρα τα 50.000 κρούσματα σε μια μέρα σε μια μόνο χώρα. Κι όμως!!! Κάποιοι δεν έχουν πάρει πρέφα τον κίνδυνο. Στα τέτοια τους. Μιλάμε και για άτομα σκεπτόμενα! Που με φανατισμό, με ετσιθελισμό αδιαφορούν για την απειλή του ιού.

Άσε τους πολιτικούς της καραξεφτύλας, τους αποτυχημένους, που βρίσκουν ευκαιρία να κάνουν φτηνή αντιπολίτευση στις ευρωπαϊκές χώρες χρεώνοντας στις κυβερνήσεις τα κρούσματα και τους θανάτους. Ρε, με τις κυβερνήσεις ασχολείστε και αγνοείτε το… αντιστασιακό κίνημα κατά του εμβολιασμού;

Τελικά. Όπως μόνος του κόπιασε ο κορονοϊός, έτσι μόνος του θα αποσυρθεί. Γιατί οι κυβερνητικές αποφάσεις σαμποτάρονται ανοικτά και προκλητικά από πολίτες, που έτσι ή αλλοιώς αρνούνται να συμμορφωθούν στους περιορισμούς και στα προληπτικά μέτρα. Πότε θα πάει περίπατο ο κορονοϊός με τις μεταλλάξεις του; Αυτός θα αποφασίσει και οι πιστοί του συνοδοιπόροι.  

Διαβαστε ακομα:

ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΤΖΑΜΤΖΗΣ