Ο ΣΕΡΒΕΤΑΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

 
Φουσκωμένη συνεχίζει να παίζει ακόμα η ιστορία στην οποία πρωταγωνίστησε ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης. Αμετρητοι είναι οι αργόσχολοι που στο διαδίχτυο ψοφάνε να βγάζουν τα άντερα τους. Να προσθέτουν τη δική τους άποψη.
Πασίγνωστο, λοιπόν, και πολυπαιγμένο το στόρυ. Ο 45χρονος ηθοποιός αρνήθηκε να παίξει στην παράσταση που πρωταγωνιστεί διότι διαφωνεί με τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας. Να μην επιτρέπεται η παρουσία θεατών ανεμβολίαστων. Δεν το συζητάμε πως η απόφαση του Σερβετάλη είναι για κλωτσές. Δεν στέκει με τίποτα. Είναι και φασιστική. 
Όταν κλείνεις ένα θέατρο με το έτσι θέλω, αυτό είναι φασισμός. Όταν αγνοείς την απειλή της υγείας κάποιων θεατών με το να απαιτείς απ' αυτούς να συγχρωτιστούν σε κλειστό χώρο με ανεμβολίαστους, αυτό είναι ο ορισμός του φασισμού.
Ο Σερβετάλης, όμως, δεν είναι φασίστας. Ούτε ηλίθιος, όπως τον σχολίασε δημόσια ένας συγγραφέας. Ο Σερβετάλης είναι χριστιανός. Πιστεύει στη θρησκεία του. Ο ηθοποιός που στο σινεμά έπαιξε τον άγιο Νεκτάριο, αρνείται ότι μπορεί να μολυνθεί από χολέρα ή λέπρα και ΑΙDS, όταν π.χ. παίρνει τη θεία κοινωνία. Αν φοβάται τη μόλυνση, τότε στην πραγματικότητα αρνείται την πίστη του.
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ... ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ