ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟ Ο… ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ

 

Άντε βγάλε από το μυαλό του, αυτουνού που λένε πως κυκλοφορεί με τη νόσο των θεωριών συνωμοσίας, ότι δεν είναι στημένος ο κορονοϊός. Ότι δεν είναι κατασκευασμένος. Και με στόχο να εξολοθρεύσει τους συνταξιούχους. Να απαλλαγεί το κεφάλαιο από το βάρος του ηλικιωμένου, ο οποίος πλέον έφτασε στο σημείο να μην δουλεύει, να μη βοηθά στην παραγωγή και από την άλλη να μισθοδοτείται κανονικά με το ποσό της σύνταξης.

Βάλτα κάτω, σου λέει. Ο νέος πάει στον γιατρό μια φορά το μήνα, το τρίμηνο, το χρόνο. Ο μπάρμπας θέλει τα φάρμακα του και στον γιατρό θα πάει και μια φορά την εβδομάδα. Και δυο φορές το μήνα. Και πέντε στο τρίμηνο.

Η τεχνολογική ανακάλυψη ο covid. Για να περάσουμε σε μια νέα φάση, υγιή και δυνατή, της παγκόσμιας οικονομίας, χρειάζεται να απαλλαγούν από τους ζημιάρηδες συνταξιούχους. Κάθε μέρα να πεθαίνουν κάποιοι από δαύτους.

Καμιά πανδημία, ούτε μια, δεν κράτησε τόσο πολύ. Και που ‘σαι ακόμα. Και το εμβόλιο; Το έβγαλαν για να προστατέψουν τον πληθυσμό που χρειάζονται. Και οι αντιεμβολιαστές; Δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να κάνουν το εμβόλιο. Έξυπνοι είναι οι αρνητές, έχουν πάρει πρέφα το έργο, όμως είναι μαλακία να σηκώσουν τα χέρια και να νοσήσουν.

Αυτά λέει ο έτσι και αδιαφορεί αν τον λένε μυθομανή και συνωμοσιολόγο.
Διαβαστε ακομα:

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ...