ΚΙ ΟΤΑΝ Η ΑΠΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ

 

Απαγωγή επιχειρηματία στα Σπάτα. Ποιος ασχολείται. Της πλάκας story, δεν έχει να μας πει κάτι ουσιαστικό και γαργαλιστό. Όπως π.χ. η ιστορία της μαϊμούς που έκανε τη γλάστρα στο ράδιο αρβύλα. Του Στάθη! Γλάστρα βέβαια, αφού ο Κανάκης δεν δίνει το λόγο σε κανένα άλλον να μιλήσει.

Τέλος πάντων, τον λέμε με το μικρό του όνομα, Στάθης η μουσίτσα, διότι έγινε δικός μας άνθρωπος τις τελευταίες εβδομάδες. Μας έκανε παρέα, μας έδινε ειδήσεις για φάγωμα. Παντού Στάθης, εδώ, εκεί, και παραπέρα. Πήξαμε με Στάθη.

Επιχειρηματία θα απαγάγουν βέβαια, διότι ο σκοπός είναι να ζητήσουν λύτρα. Δεν θα αρπάξουν κάποιο φτωχαδάκι. Επαγγελματίες είναι οι κακοποιοί, όχι κοινωνικοί λειτουργοί να βουτήξουν κάποιο ρεμάλι, κάποιον συχαμένο και να απαλλάξουν την κοινωνία από τη βρώμα του.

Θα τους πιάσουν τους απαγωγείς λένε – λένε, αλλά δεν το δηλώνουν και καλά κάνουν - οι αστυνομικοί που ανάλαβαν την υπόθεση. Στις λεπτομέρειες φαίνονται τα χοντρά λάθη και οι αδυναμίες των απαγωγέων. Δύσκολη δουλειά η απαγωγή, ακόμα και για τον έμπειρο απαγωγέα. Χρειάζεται προετοιμασία η επιχείρηση και ένα σωρό φροντίδες σε ψιλοβελονιά για να φτάσει στο τέλος της. Μέχρι να τσεπώσουν τα φράγκα. Το παραμικρό λάθος σημαίνει αποτυχία. Στο έργο είμαστε με την αστυνομία, όχι με τους κακούς. Αυτή είναι η μαγκιά, να μην είσαι με τον κακό του έργου. Και στο σινεμά αν κάνουν ταινία με απαγωγή(φώτο), θέλουμε να χάσουν την παρτίδα οι κακοί.

Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΤΣΕΚ ΑΠ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ