ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΚΑΤ’ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

 

Στις ελληνικές φυλακές πόσοι δικοί μας είναι κρατούμενοι, και πόσοι οι αλλοδαποί; Μη μας παραξενεύει που μια ΠΑΕ στο πρωτάθλημα βγαίνει στο γήπεδο με ενδεκάδα μόνο με ξένους ποδοσφαιριστές. Και ότι ακόμα και στη γάμα εθνική παίζουν ποδοσφαιριστές από Αφρική και Ασία και Λατινική Αμερική.

Και οι φυλακές μας έχουν γεμίσει από μπουμπούκια από τα ξένα. Ήρθαν στον τόπο μας όχι να δουλέψουν και να σπουδάσουν, αλλά να κλέψουν, να πουλήσουν ουσίες, να γίνουν μέλη συμμοριών της νύχτας. Μήπως κάνουμε αυτό που ήδη έκανε η Δανία. Τι εννοείς; Έχουμε και λέμε…

… Γέμισαν οι φυλακές της Δανίας και η κυβέρνηση αποφάσισε να μην κτίσει καινούργια ''σωφρονιστικά καταστήματα''. Το βρήκαν πιο συμφέρον, πιο βολικό να… ενοικιάσουν έτοιμες φυλακές. Εκτός έδρας! Στο Κόσοβο.

Νόμιμο κράτος πια το αλβανόφωνο Κόσοβο. Άρα νόμιμα, δηλαδή στα πλαίσια της Ευρώπης, η Δανία καπάρωσε για πάρτη της 300 κελιά στις φυλακές του Κόσοβο, για να χωρέσει δικούς της κακοποιούς. Σε τσάκωσα π.χ. στην Κοπεγχάγη, καταδικάστηκες από το δικαστήριο; Θα εκτίσεις την ποινή σου, στο… Κόσοβο.

Διαβαστε ακομα:

ΑΜΕΛΙΑ, Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΠΙΛΟΤΟΣ