ΜΗ ΣΕ ΒΑΡΕΣΕΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ...

 
Λυπηρό. Πεθαίνει άνθρωπος από κορονοϊό και επειδή ήταν εμβολιασμένος, μόνο από τη χαρά τους δεν πετάνε οι του κινήματος των αντιεμβολιαστών. Ορίστε, σου λένε, με τον τρόπο τους, δικαιωνόμαστε! Εκεί την πήγανε τη δουλειά. 
 
Η αιώνια μαλακία του ανθρώπου. Από καταβολής να ψοφάει για κόντρα. Εικονομάχοι και εικονολάτρες. Η απόλυτη μαλακία του 8ου αιώνα. Και πιο μαλάκες είναι εκείνοι που θεωρούν την εν λόγω μαλακία ως θρησκευτική ή πολιτική διαμάχη. Όχι, κύριοι. Πρόκειται για γνήσια, για καραμπινάτη ανθρώπινη βλακεία.
 
Η βλακεία είναι βλακεία. Και είναι βλακεία διότι στην πραγματικότητα οι διαφορές που χωρίζουν τις δυο πλευρές δεν είναι ποδοσφαιρικές ή κομματικές, ιατρικές ή ό,τι άλλο, αλλά το παιχνίδι το κάνει ο φανατισμός. 
 
Έτσι και με το εμβόλιο. Αρνείται να εμβολιαστεί και λέει ένα κάρο ανοησίες. Δεν είμαι υποχρεωμένος, διαφωνεί με τον εμβολιασμό ο πνευματικός μου, είμαι από το σύνταγμα ελεύθερος να αποφασίσω, κάνει κακό το εμβόλιο κλπ κλπ.
 
Και ο φανατισμός έφτασε μέχρι εδώ. Κάποια ΜΜΕ να προβάλουν, να αναδεικνύουν το θάνατο κάποιου παρ' ό,τι εμβολιασμένου και τρεις φορές για να δικαιολογήσουν τη στάση τους κατά του εμβολισμού.

Διαβαστε ακομα:

 

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΚΑΤ’ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ