ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

 

Αυτή δεν είναι απλή είδηση, είναι ένα γεγονός Αποκάλυψη Τώρα. Τον απελάσανε από την Αυστραλία τον λεβέντη τον Τζόκοβιτς και πήγε στην πατρίδα του, όπου γνώρισε την αποθέωση. Φοβερά πράγματα. Φοβερές αποκαλύψεις.

Κι εδώ στην Ελλάδα, και παντού, όχι μόνο στη Σερβία, άλλοι είναι με τον τενίστα, άλλοι εναντίον του. Άλλοι λένε καλά έκαναν οι Αυστραλοί και τον σουτάρανε, άλλοι καταδικάζουν τους Αυστραλούς και παίρνουν το μέρος του κορυφαίου στο είδος του.

Δεν υπάρχει αλήθεια. Δεν υπάρχει δίκαιο. Τι μαλακίες είναι αυτές. Αυτό που υπάρχει είναι η κόντρα. Είμαστε αυτό που είμαστε, όχι διότι υποστηρίζουμε αυτό που θεωρούμε σωστό, αλλά διότι σαν άνθρωποι ψοφάμε να έχουμε διαφωνία. Τρελό; Κάθε άλλο. Είναι αυτό που λέμε Η Αποκάλυψη Τώρα.

Με χειροκροτήματα και ενθουσιασμό έγινε δεκτός στο Βελιγράδι από τα πατριωτάκια του ο Νόβακ Τζόκοβιτς που προερχόταν από Ντουμπάι, μετά την απέλαση του από την Αυστραλία. Γιατί; Είπαμε. Δεν είπαμε; Μέσα σ’ αυτούς που… συμπαραστάθηκαν στον τενίστα στην άφιξη του 35χρονου στη σερβική πρωτεύουσα και άτομα φανατικοί υπέρ του εμβολιασμού.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΒΟΛΙΟ… ΓΙΑΤΙ;