ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΕ 70ΡΕΣ

 

Στραγγαλιστής. Σοκάρει και μόνο η λέξη. Κι αν προχωρήσει η σκέψη στο τι ακριβώς κάνει ο στραγγαλιστής, το σοκ παίρνει άλλη διάσταση, φρικιαστική. Μια άλλη λέξη που σε ανακατεύει μέσα σου, «Αντεροβγάλτης».

Η κουβέντα για τον αιματηρό κόσμο του δράκου. Του αιώνιου και άρρωστου εγκληματία που επιτίθεται σε γυναίκες. Είδος serial killer που ανθεί σε κάθε εποχή, σε κάθε κοινωνία. Αμέτρητες οι περιπτώσεις που έχουν καταγραφεί στα χρονικά των αστυνομιών όλου του κόσμου. Σε κάποιες περιπτώσεις δίχως απάντηση τα ερωτήματα που γεννιούνται, μάλιστα όταν κάποιοι σεξουαλικοί ανώμαλοι δεν συνελήφθησαν ποτέ.

Ποιος ήταν ο «Τζακ Αντεροβγάλτης»; Μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί ασφαλής απάντηση. Ήταν πράγματι ο δράκος του Σεϊχ Σου ο Παγκρατίδης; Το ερώτημα είναι ανοιχτό, παρ' ό,τι εκτελέστηκε ως ένοχος ο Παγκρατίδης σε μια σκοτεινή περίοδο της αστυνομίας.
Ένας Αλμπέρτο ντε Σάλβο κατηγορήθηκε ότι ήταν ο περιβόητος «στραγγαλιστής της Βοστώνης», μετά από ομολογία του, η οποία μέχρι σήμερα αμφισβητείται. Επιστημονικά, ψυχιατρικά, υποστηρίζεται ότι ο Σάλβο, με προφίλ στυγνού εγκληματία, ψυχοπαθή, διεστραμμένου, παραδέχθηκε ότι αυτός είναι ο Boston strangler, όχι για να τιιμωρηθεί, αλλά να γίνει… διάσημος.

Θρύλος ο «Στραγγαλιστής της Βοστώνης». Βίαζε και σκότωνε γυναίκες. Τις έπνιγε, στο σύνολο 13 τα θύματα του, ηλικίας 55, 58, 63, 67, 68, 69, 72 χρόνων. (Φωτο, από την ταινία του 1968 με πρωταγωνιστή τον Τόνυ Κέρτις )

Ο πατέρας του Σάλβο κακοποιούσε την μάνα του και έφερνε πόρνες στο σπίτι τους. Ο ίδιος ο Αλμπέρτο αφού έκανε χρόνια στα αναμορφωτήρια ήρθε στα ίσα του όταν κατατάχτηκε στο στρατό. Στην Γερμανία όπου υπηρετούσε γνώρισε μία κανονική κοπέλλα και σαν κανονικός άνθρωπος την παντρεύτηκε. Έκανε και μία κόρη.

Το 1967, σα σήμερα 18 Ιανουαρίου, ο «στραγγαλιστής της Βοστώνης»(;) καταδικάζεται ισόβια, όχι για τους φόνους που ακόμα παραμένουν «ανοικτοί», αλλά απλά διότι ο ίδιος «ομολόγησε» πώς τους διέπραξε.

Στη Βοστώνη στήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών προκειμένου να τσακώσουν τον στραγγαλιστή. Ο γεννηθείς στις 3 Σεπτεμβρίου 1931 Σάλβο δεν συνελήφθη ποτέ, μόνος του παραδόθηκε. Η γυναίκα του είπε πώς δεν τον άντεχε, ήθελε συνεχώς σεξ και κλεινόταν στο μπάνιο για να αυνανιστεί. Για την περίπτωση του γυρίστηκαν κι άλλες ταινίες, γράφτηκαν και βιβλία.

Διαβαστε ακομα:

ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΙΚΕΣ, ΠΟΛΥ LIFE STYLE...